IMG_0883.JPG

We gaan vast beginnen! Een kerst DIY met washi tape. Wat een fijn product is dat toch. Je kunt er creatief gezien echt alle kanten mee op. Mia, Sanne en ik gaan kerstkaarten maken. Zo makkelijk. En zoveel… JOY.

Zondagochtend 10.30 uur. Het zonnetje schijnt naar binnen en alles is nog helemaal pais en vree. Ik maak de tafel klaar voor een heerlijk ochtendje relaxt knutselen met washi tape: 

  • schaar
  • vleesdraad, papieren rietjes en letterstempels (Hema)
  • washi tape (washi-tape.nl)
  • blanco kartonnen kaarten en metallic stiften (V&D)
  • en een slak…. SLAK?!

Kijk hem gaan, helemaal easy. Hoe hij binnen is gekomen, geen idee…

IMG_0881.JPG

Eerst inspiratie opdoen op Pinterest.

We kijken onze ogen uit. Wat staat dat platform toch boordevol inspiratie. Ik heb zelf ook gelijk een washi-tape “board” gemaakt. Hier krijg ik trouwens ook wel inspiratie van. Wat Mia en Sanne drinken? Een lekkere fruitsmoothie van geperste mandarijntjes, banaan en een beetje water.

IMG_0880.JPG

Less is more

Alle washi tapes verzamelen! Maar onze 5 nieuwe rolletjes van washi-tape.nl zijn het gewildst.

IMG_0882.JPG

Eigenlijk is het heel simpel: blanco kaarten op een “kerstwijze” beplakken met tape.

De meiden proberen 3D achtige creaties: knip als kerstbal een cirkel uit papier. Beplak dit met verschillende tapes. Knip deze tapes conform de cirkel af. En klaar is je vrolijke kerstbal. Ik ga voor Less is more en gebruik een rietje en wat strookjes washi tape en creëer zo een denkbeeldige kerstboom.

IMG_0876.JPG

Deze vind ik ook goed gelukt. We hebben geen stempelkussen gebruikt, maar de stempel “geverfd” met goudstift en zijn toen voorzichtig gaan stempelen.

IMG_0879.JPG

Deze winactie is afgelopen

Winactie: 3 rolletjes tape van Washi-tape.nl

Heb je ook zin gekregen om met washi tape aan de slag te gaan? Ik mag 3 x 3 rolletjes kerst-washi tape weggeven, waar je zelf de leukste creaties mee kunt maken. Meedoen is heel makkelijk, via onderstaand tooltje.

Je doet mee door je e-mailadres in te vullen (zo kan ik je bereiken als je gewonnen hebt) waarna je verschillende andere opties krijgt waarmee je jouw winkansen verhoogt (je kent ze wel, Facebooklike, Instagramfollow, commenting etc).

Met de hartelijke groeten van het DIY team

Wat een heerlijke ochtend. Dit is quality time!
IMG_0878.JPG