raambekledingnederland.nl

Is jouw raampartij toe aan nieuwe gordijnen? Of dat rolgordijnen, plissé gordijnen, luxaflex of gewone gordijnen zijn?? Dan is deze winactie écht iets voor jou! In samenwerking met Raambekledingnederland.nl geeft OHIMP namelijk 500 euro shoptegoed weg.

Sinds een paar dagen worden de ramen in onze erker opgesierd door gloednieuwe plissé gordijnen. En wat zijn we er blij mee! Het was ook wel echt nodig, onze oude rolgordijnen hingen er al ruim 10 jaar en hadden al zeker 5 jaar lang hun langste tijd gehad. Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om de hele erker gelijk een opknapbeurt te geven. Het houtwerk is vervangen en alles heeft een nieuwe lik verf gekregen.

Lees ook: de voor-na foto’s van onze erker metamorfose

Erker metamorfose met plisse gordijnen

Raamdecoratie van Raambekledingnederland.nl

Onze nieuwe plissé gordijnen zijn van Label65 en heb ik via Raambekledingnederland.nl. Zij hebben een enorme collectie raambekleding: vouwgordijnen, rolgordijnen, horren, gewone gordijnen, plissé gordijnen… noem maar op. Ook qua kleur en systeem zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo hebben wij bijvoorbeeld gekozen voor een zogenaamd top-down bottom-up systeem.

plissé gordijnen tegen inkijk

Je kunt de raambekleding door Raambekledingnederland.nl vakkundig laten inmeten, zodat ze echt strak hangen zonder ook maar een kiertje inkijk.

Lees ook: plissé gordijnen inmeten? Zo ga je te werk.

inmeetservice

Deze winactie is verlopen

Winnen: 500 euro shoptegoed bij Raambekledingnederland.nl

Zijn jouw ramen ook toe aan nieuwe raamdecoratie? Doe dan mee aan deze winactie waarbij we 500 euro shoptegoed weggeven:

  • Je mag voor 500 euro raambekleding uitzoeken bij Raambekledingnederland.nl van het merk Label65. Het staat je vrij om van dit merk te kiezen voor (houten) jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen, plissé gordijnen… noem maar op.
  • De inmeetservice krijg je er gratis bij!

Meedoen is heel makkelijk. Neem een kijkje bij de collectie van Raambekledingnederland.nl en laat in een reactie onder deze blog weten wat voor type raamdecoratie jij zou kiezen. Ik word natuurlijk ook heel blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en dit bericht deelt.

Heel veel succes en ik ben erg benieuwd naar jullie keuze!