grillrestaurant Dikke Dirck

Je moet natuurlijk helemaal niets, maar grillrestaurant Dikke Dirck in Harderwijk is wel écht een bezoekje meer dan waard. Natuurlijk, ze hebben er fantastisch vlees, maar ook het interieur is er om te smullen! Kijk je mee?

Laatst was ik een dagje in Harderwijk en die mocht ik afsluiten met een etentje in Dikke Dirck. Nou, ik ben maar wat blij met deze tip en geef hem graag aan je door!

Lees ook: 10 tips voor een dagje Harderwijk

hotspot dikke dirck in Elburg

Een bonte verzameling

Overal waar je kijkt is iets leuks te zien, op de vloer, op de muren op de plafonds. Als ik er rondloop (ik ga even in de middag langs om foto’s te nemen voordat het restaurant open gaat) kijk ik mijn ogen uit. Wat een bonte verzameling, ik hou van deze enorme gezelligheid!

interieur Dikke Dirck

Het eten bij Dikke Dirck

In de open keuken wordt kwaliteitsvlees bereid op de houtskoolgrill,  wat natuurlijk zorgt voor een overheerlijke smaak. Wij smullen van een plank voor 2 personen, met o.a. spareribs, kip, zalm, ossenhaas. Of we nog ruimte hebben voor een toetje. Nou, eigenlijk niet maar vooruit dan maar. Huisgemaakt bananenijs met slagroom. Nou, het potje gaat schoon op hoor!

interieur Dikke Dirck

Kinderen van harte welkom

In een speciaal ingerichte speelhoek wanen kinderen zich onder water. Prachtig beschilderde muren, diverse speeltoestellen en… er zwemmen vissen op de vloer. Maar in het restaurant zelf is natuurlijk ook al genoeg te zien.

Dikke Dirck

Meisje met de Parel - Dikke Dirck

Ik bedoel… een wandelstok (met fietsbel) aan een lamp? Geweldig toch. Ik wilde een selectie van 5 foto’s plaatsen maar het is gewoon allemaal té leuk om te zien. Als je op je mobiel kijkt: je kunt op elke foto heel gemakkelijk inzoomen hoor. Dan kun je ook genieten van alle verzamelinkjes in Dikke Dirck.

grillrestaurant Dikke Dirck

grillrestaurant Dikke Dirck

grillrestaurant Dikke Dirck

Dus, ben je op zoek naar een leuke hotspot in Harderwijk?

Grillrestaurant Dikke Dirck
Hondegatstraat 3
3841 CG Harderwijk
website