Winactie alarmsysteemHelemaal nieuwe in de doos heb ik voor 1 van jullie klaarstaan: een Honeywell Evohome alarmsysteem! Want de vakantieperiode komt er weer aan en dat is natuurlijk hartstikke fijn. Maar inbrekers kennen geen bouwvak hoor… 

Als namelijk iets een mooi moment is om in te breken, dan is het wel tijdens de vakantieperiode. Met het alarmsysteem Evohome van Honeywell, verklein je de kans op een woninginbraak aanzienlijk. En OHIMP mag een set t.w.v. 399,- euro inclusief camera weggeven! Doe je mee?

Hoogseizoen voor inbrekers

Wist je dat: inbrekers het drukst zijn tijdens maanden november, december en januari. Tijdens de feestdagen is het echt vaak raak, op geen enkele dag wordt zo vaak ingebroken als op 1 januari. De maanden mei en juni zijn traditioneel wat rustiger qua inbraken. In juli stijgt het weer flink, omdat veel mensen dan met zomervakantie gaan.

Al eerder zette ik 10 anti-inbraaktips op een rij, je leest ze hier.

Je moet er toch niet aan denken

Wij hebben het vroeger meegemaakt hoor, een inbraak in onze woning. Mijn ouders waren ergens op visite – het zal hooguit 2 uurtjes zijn geweest – en ik was aan het spelen bij een vriendinnetje. De telefoon ging en de moeder van het vriendinnetje zei me: “Je mag vanavond hier blijven eten Bonnie, er is bij jullie thuis ingebroken!” Alles lag overhoop, kasten leeggetrokken, lades omgekieperd… en alles wat maar een beetje waarde had, was verdwenen. Zelfs mijn melktandjes! We hebben het over de jaren zeventig, dus een geavanceerd alarmsysteem als de Evohome, die realtime communiceert met je mobiele telefoon, dat was er allemaal nog niet.

Honeywell alarmsysteem

Hoe werkt het Honeywell Evohome alarmsysteem

Het alarmsysteem bestaat uit een hub, een draadloze bewegingssensor (met kleurencamera), een draadloze deur- en raamsensor, een tag-lezer met ingebouwde sirene en 2 tags.

Je downloadt de gratis app op je smartphone en tablet en bekijkt vervolgens waar je ook bent wat er bij jou thuis gebeurt. Het enige wat je op locatie nodig hebt, is internet. Wanneer er onraad wordt gedetecteerd, ontvang je direct een notificatie op je smartphone. En door de app te openen  kijk je via de kleurencamera in de bewegingssensor live mee. Je activeert of deactiveert het alarmsysteem via de meegeleverde tag en tag-lezer. Je hoeft de tag dus alleen maar voor de tag-lezer te houden en je woning is beveiligd. Supereenvoudig, maar wel zo veilig! In deze video zie je hoe hij werkt.

Wil jij het Honeywell alarmsysteem winnen?

Van Honeywell mag OHIMP 1 lezer blij maken met dit supermooie alarmsysteem t.w.v. 399,- euro. Overigens is dit de adviesprijs, op Coolblue is hij nog net een tikkeltje voordeliger. Dus wil jij met een veilig gevoel je huis achterlaten tijdens je vakantie? Dan is dit de uitgelezen kans. Meedoen is heel makkelijk. Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij de Honeywell Evohome HS912S zou willen en… wie weet!

Winnaars krijgen over ongeveer 3 weken bericht. Ook fijn natuurlijk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. Heel veel succes!