trixie kattenvoerbak

Onze Fransje en Sjakie hebben het een beetje zwaar te laatste tijd. We zijn namelijk vaker weg dan dat we thuis zijn! Tsja, wat wil je met dit weer en met een strandhuisje… De katten hebben overigens niet te klagen hoor, ze worden heerlijk in de watten gelegd door de allerliefste en leukste buurvrouw die je je maar wensen kunt. Maar om Rita af en toe toch een beetje te ontzien, heb ik een kattenvoerbak met timer gekocht. Wat F & S daarvan vinden…

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen, Fransje en Sjakie geven de voorkeur aan Rita, dat moge duidelijk wezen. Maar toch zijn de voordelen van onze hun nieuwe voederbak met timer echt niet uit de lucht.

kattenvoerbak met timer

Kattenvoerbak met timer

Het model van F&S twee bakjes met aparte timers. Elke timer kun je instellen tot +48 uur. Hier kun je dus heel goed mee spelen en je kat ongeveer 2 dagen van eten voorzien. Met 2 katten wordt dat misschien wel wat krap.

Wat ik ook superhandig vind: onder het bakje zit een ruimte waar je de bijgeleverde coldpacks kunt plaatsen. Zo blijft het voer lekker koel.

kattenvoerbak met timer

Onze kattenvoerbak met timer is van het merk Trixie en heb ik via de online shop Huisdierplein.nl. Hier koop ik vaak het kattenvoer en antivlooienspul voor Fransje en Sjakie. Waar ik ook nog steeds enorm blij mee ben, is het kattenluik dat werkt op een chip. Zo houden we mooi de terror kat van de buren uit huis:

Buurtkatten, wat kun je ertegen doen?!

Winnen: 1x een dubbele voederbak met timer

Heb jij ook wel oren naar zo’n mooie, functionele kattenvoerbak met timer? Van Huisdierplein mag ik er eentje weggeven! Meedoen is heel makkelijk: laat een leuke anekdote over jouw kat(ten) onder deze blog achter en… wie weet!

Ook fijn natuurlijk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media.  De winnaar maak ik over ongeveer 3 weken bekend. Heel veel succes!

trixie kattenvoerbak