Nieuw nieuw nieuw! In de 9 Straatjes in Amsterdam is nu de pop-up Het KARWEI-huis gevestigd. Veel wooninspiratie, workshops, stylingadvies en natuurlijk… shoppen. Op een zomerse dag (half oktober!) breng ik er een bezoekje. Leuk! Kijk je mee?

Oktober = woonmaand. Maar wat mij betreft duurt dit tot het voorjaar weer begint. Heerlijk vind ik de koude maanden, weggekropen onder een dekentje op de bank met een fijne Netflix serie. Extra fijn natuurlijk als ons huis gezellig is ingericht. En daar hoeven echt geen grootscheepse verbouwingen voor aan te pas te komen. Vaak bereik je met woonaccessoires al enorm veel.

woonaccessoires KARWEI-huis

Het KARWEI-huis: veel roze, fluweel en messing

Dat ik fan ben van KARWEI is vast geen geheim. Eerder dit jaar heb ik ons strandhuisje al een make-over gegeven waarbij ik de KARWEI bouwmarkt vaak bezocht heb. Nou ja, van bouwmarkt pur sang is bij KARWEI eigenlijk al een tijdje geen sprake meer. Ze hebben zo ontzettend veel leuke woonartikelen. Banken, (bijzet)tafels, kasten, kussens, vaasjes, spiegels… noem maar op.

woonaccessoires KARWEI-huis

De pop-up store is gelegen in een van de leukste shopping districts in Amsterdam; de 9 Straatjes. Het huis is ingericht zoals een echt huis, dus met een eetkamer, woonkamer, slaapkamer,  leuke hoekjes en toffe accessoires. Ik zie veel lichte kleuren waarbij roze er echt uitspringt. Mooi ook, in combinatie met fluweel en messing accessoires.

KARWEI-huis

wandkleed karwei

Alles wat je ziet in het huis kun je trouwens direct kopen of anders bestellen via de bestelzuil.

karwei slaapkamer

Dit bed vind ik fantastisch en wilde ik eigenlijk wel gelijk aanschaffen. Maar wat blijkt, het is een DIY project! Oehhh bij mij gaat het gelijk kriebelen…

DIY bed karwei

Workshops en interieuradvies

Om je te helpen thuis zelf aan te slag te gaan met jouw interieur, kun je in het KARWEIhuis ook terecht voor gratis interieuradvies van KARWEI-stylistes. Het interieuradvies wordt gegeven op zaterdag, je kunt je aanmelden via de website. Ook kun je meedoen met een van de gratis workshops, zoals je eigen woonaccessoires maken, bloemen matchen bij je interieur en Instagrammable interieurfoto’s creëren. Voor de workshops kun je je hier aanmelden.

karwei tuin

Om te zien hoe anderen met de inspiratie in het KARWEIhuis aan de slag gaan, wordt de logeerkamer elke week beschikbaar gesteld aan een andere influencer die deze kamer een make-over mag geven met het assortiment van KARWEI. Al deze make-overs worden van begin tot eind vastgelegd en gedeeld op de website en social media kanalen van KARWEI. Zo kun je ook vanuit huis het gehele proces volgen en  je laten inspireren om ook je eigen interieur een update te geven.

KARWEI stoeltje

Openingstijden van het KARWEIhuis:

Je kunt het huis bezoeken van 13 oktober tot en met 29 november 2018.
Adres: Runstraat 25, Amsterdam

Maandag              12.00 – 18.00 uur

Dinsdag                10.00 – 18.00 uur

Woensdag            10.00 – 18.00 uur

Donderdag           12.00 – 20.00 uur

Vrijdag                  10.00 – 18.00 uur

Zaterdag               10.00 – 18.00 uur

Zondag                 12.00 – 18.00 uur