Wie is er ook helemaal into mooie sieraden met sterren? Ik in ieder geval wel en ik verwacht met mij velen. Daarom deze keer op OHIMP een fijne winactie, waarbij ik 2x een sterrenketting van het mooie merk Lux & Luz mag weggeven. Doe je mee?

Onlangs kon je hier op OHIMP ook al meedoen aan een winactie met sieraden van Lux & Luz. Toen gaf ik 2x een setje oorbellen weg, met bliksemschichten. Dit keer kun je een mooie ketting met een sterretje winnen. En niet alleen omdat de ster gewoon een mooi symbool is, maar ook een beetje met het thema Kerstmis in het achterhoofd. Ik stook het vuurtje vast op!

outfitpost

Waar staat een ster eigenlijk voor?

De ster is een van de oudste symbolen en heeft veel verschillende betekenissen. In het algemeen staat de ster onder het motto ‘reach for the stars’ voor ambitie en hoop. Je kunt een ster bijvoorbeeld gebruiken om aan te geven dat je iets wilt bereiken. De ster geldt in veel culturen ook als symbool van goddelijke aanwezigheid; van de eeuwigheid; van licht in de duisternis en daarmee ook van de hoop; van het uiteindelijke levensdoel.

De sieraden van Lux & Luz

Lux & Luz verkoopt alleen goudkleurige oorbellen, meestal kun je kiezen uit rosé goud of gewoon goud. Alle sieraden van dit merk zijn 18 karaat “gold filled“. Dat is iets heel anders dan “gold plated”, waarbij er een dun laagje goud op het sieraad gespoten wordt. Gold filled gaat verder dan dat, het laagje goud is dikker en wordt er als het ware omheen geplakt of gebonden. Daardoor zijn de sieraden kwalitatiever en kun je er bijvoorbeeld gewoon mee douchen, zonder dat ze ooit verkleuren.

Lux & Luz gouden sieraden

Ben je net als ik heel gevoelig voor sieraden?

Ik draag nu ruim 2 maanden de sieraden van Lux & Luz en ervaar echt geen enkel probleem. Bij het in- en uitdoen van de oorbellen heb ik wel even een rood oorlel en wat jeuk, maar dat heb ik ook met bijvoorbeeld echt zilveren en gouden oorbellen. Naar mijn weten heb ik geen metaalallergie, maar mocht je dat wel hebben: mensen met een metaal allergie schijnen deze sieraden probleemloos te kunnen dragen.

Lux & Luz sieraden

Winnen: 2x een sterrenketting (t.w.v. 89,95 euro)

Mijn oorbellen, armbandje en ketting met ster van Lux & Luz draag ik met heel veel plezier. Ik vind het leuk om verschillende gouden sieraden te combineren met elkaar, en de kettingen in “layer style” te dragen. Dat wil zeggen dat je kettingen van verschillende lengtes met elkaar combineert. Ik weet niet of jij ook lekker modieus bezig was in de jaren ’80? Toen was dit al een trend kan ik mij herinneren 😉 De sterrenketting is verkrijgbaar in verschillende lengtes en je kunt kiezen uit goud of rosé.

Uiteraard is meedoen aan deze winactie weer heel gemakkelijk: laat mij in een reactie onder deze blog weten waarom je deze ketting zou willen winnen en… wie weet! De 2 winnaars maak ik met 3 weken bekend, zodat je nog voor de kerst kunt schitteren met jouw sterrenketting. Ik word natuurlijk ook erg blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. Heel veel succes!!

20% korting op alles met de code OHIMP

Mocht je niet kunnen wachten of wil je gewoon vast bestellen. Met de exclusieve kortingscode OHIMP krijg je op de site van Lux & Luz op alle producten 20% korting!!

sterrenketting