Mia is gezegend met een dikke bos haar met een prachtige natuurlijk slag. Uiteraard is het wel eens weerbarstig, maar daar heeft ze zo haar middeltjes voor, waaronder de nieuwste Carmen stijltang.

Fohns, krullers, krul- en stijltangen, we hebben meerdere haartools in huis. Zo probeerde ik laatst deze Carmen krultang uit (leuk!!) en is Mia nu aan de beurt om de allernieuwste Carmen stijltang – de Pro Style Titanium CR6160 – te testen.

PPVDW: “Maaam, mag ik naar Club Stalker?”

De Carmen stijltang met titanium

De Carmen Pro Style Titanium CR6160 is een stijltang met platen van titanium. Deze platen zijn ook nog eens extra lang, wat de stijltang met name geschikt maakt voor lang haar. Door deze titanium platen wordt de warmte veel beter verdeeld, waardoor een mooier resultaat wordt bereikt. Ideaal geschikt dus voor intensief gebruik, waarbij het haar langdurig in model blijft en er gezond uitziet.

Carmen stijltang

Mia begint met de onderlaag van haar haren en ze zet de stijltang op 150 graden. Er zijn 5 temperatuurstanden, van 130 tot 230 graden. Binnen 15 seconden is de tang al warm en kan ze aan de slag.

Carmen stijltang met titanium

Dankzij de ionische technologie van de stijltang is het eindresultaat een gladde coupe, zonder pluizen of statische haren.

Carmen stijltang met titanium

Mam, wil jij m’n achterkant doen? Volgens mij is het daar nog niet stijl.”

Nou, dat is het wel hoor! Ik ben echt verbaasd hoe goed Mia hier in is. En ook nog in een rap tempo. Weg krullen en weg pluis. Het resultaat is een glanzende bos haar, hoewel “bos” nu niet meer het juiste woord is.

Handig, als Mia klaar is kan ze de Carmen stijltang opbergen in de meegeleverde tas. Die ziet er nog eens hartstikke leuk uit ook!

Carmen stijltang tas

Winnen: Carmen stijltang Pro Style Titanium CR6160

OHIMP mag 1 iemand blij maken met deze stijltang. Nog even alles op een rijtje:

  • Binnen 15 seconden opgewarmd
  • Vergrendelbare handgreep (voor compact opbergen)
  • Automatische uitschakeling na 1 uur
  • Inclusief mooie, hittebestendige opbergtas
  • Extra lange titanium platen van maar liefst 110 mm lang
  • Extra lang, meedraaiend snoer van 2,5 meter

Meedoen is heel makkelijk: laat in een reactie onder deze blog weten voor wie jij de Carmen stijltang wilt winnen en of jij al ervaring hebt in het stijlen van je haar. Ook fijn natuurlijk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. Neem voor meer tips ook eens een kijkje op de Instagram pagina van Carmen.

De winnaar krijgt in de eerste week van 2019 bericht. Heel veel succes!!