Vaak gaat een ontgiftingskuur gepaard met een speciaal dieet en heb je er best een beetje werk aan. Een detox tea kuur werkt een stuk eenvoudiger en een bijkomend voordeel is dat je ook geen honger hebt. Ik ga binnenkort starten met een 28-daagse detox thee kuur met een speciale thee voor de ochtend en de avond. Wie doet er met me mee?

Detox is een afkorting van detoxificatie, ook wel ontgifting of ontslakking genoemd. Tijdens een detox reinig je de organen in jouw lichaam, door bijvoorbeeld een speciaal dieet eventueel gecombineerd met massages en supplementen. Het idee is dat je met een detox je lichaam reinigt, en dan vooral je darmen, nieren en lever. Het is de bedoeling dat je je na een detox weer helemaal fit voelt en meer energie hebt. Meer hierover heb ik ook in dit artikel beschreven:

Wat is een detox eigenlijk?

Detox tea kuur van Örtte

Eigenlijk wilde ik deze 3-daagse soep detox weer doen. En misschien doe ik die nog steeds wel. Maar ik vind het ook altijd wel leuk om eens iets nieuws uit te proberen. Daarom ga ik de 28-daagse detox thee kuur doen, ik ben er heel erg benieuwd naar.

detox tea

De Örtte detox tea is een krachtig ontgiftingshulpmiddel gemaakt van een mix van natuurlijke botanische extracten zonder toegevoegde chemicaliën, conserveermiddelen of parabenen. Deze kuur is ontworpen voor afwisselend gebruik in zowel de ochtenden als de avonden voor 28 dagen lang.

De detox thee is samengesteld uit kalmerende, verzachtende en natuurlijke ingrediënten die allemaal zijn gekozen om de gunstige eigenschappen en heerlijke smaken.

Zo zit er in de ochtend detox thee:

  • Groene thee
  • Pepermunt
  • Goji bessen
  • Rozenbottel
  • Brandnetelblad (lekker, ik maakte al eens eerder deze verse brandnetelsoep)
  • Dwergappel

Deze thee neem je elke ochtend.

In de avond detox thee zit:

De avond detox tea neem je om de dag.

Wie doet er met me mee?

Wie heeft er nog meer zin om op een makkelijk manier te detoxen? 1 januari 2019 lijkt me een hele mooie dag om hiermee te beginnen 😉 Ik heb mijn detox thee pakket vast in huis gehaald en vast 1 zakje geproefd. Smaakt prima!

Ik heb deze detox thee plus fles besteld (wat een plaatje is die fles, vind je niet?! Hij is ook nog eens dubbelwandig). Maar je kunt de detox thee ook gewoon zonder fles bestellen.

ortte detox thee