Ben jij dol op lekkere ontbijtjes en hou je ook nog eens van de producten van Le Creuset? Dan is deze winactie echt iets voor jou. Ik geef namelijk een prachtig ontbijtservies van Le Creuset weg. En meedoen is uiteraard weer heel makkelijk.

De prachtige pannen van Le Creuset, die kent vast iedereen wel. Sinds 1925 is Le Creuset al dé expert in het maken van braad- en stoofpannen in gietijzer. Dus die pannen stonden gewoon al op het wensenlijstje van onze (over-, overgroot)oma’s. Wensenlijstje ja, want de producten van Le Creuset zijn niet goedkoop. Je kunt trouwens in de webshop van Le Creuset nu een aantal van die prachtige braadpannen met 40% korting shoppen. En niet alleen braadpannen, ook veel serviesgoed. Dus stel je bent een groot Le Creuset fan en je wilt niet wachten of je gewonnen hebt of niet, dan kun je ook vast zelf in de webwinkel je slag gaan slaan 😉

ontbijtset 2 personen Le Creuset

Le Creuset aardewerk

Erg blij ben ik met mijn theepot van Le Creuset. Deze heb ik al 3 jaar en er is nog geen barstje of vlekje op te bekennen. De theepot heeft een RVS filter waar je de thee en specerijen in kunt doen. Deze thee maak ik graag in de theepot:

Detox thee recept: kurkuma, citroengras, kaneel en…

Voor al het aardewerk van Le Creuset geldt:

 • Het is krasvrij, barst niet en is vlekvrij.
 • Bestand tegen temperaturen van – 18 °C tot + 260 °C, kan onmiddellijk van de diepvriezer in de oven.
 • Voldoet aan de strengste voedselveiligheidsvoorschriften. Kan gebruikt worden in de oven, onder de grill, in de magnetron, in de diepvriezer en kan in de vaatwasser.
 • Houdt de inhoud zowel warm als koud.
 • Geëmailleerd oppervlak voor een gemakkelijke reiniging.
 • Neemt geen geuren of aroma’s op.

ontbijtservies van Le Creuset

Winnen: ontbijtservies van Le Creuset

Het setje dat ik weggeef is voor 2 personen in de welbekende kleur kersenrood. Het bestaat uit:

 • 2 kommetjes
 • 2 mokken
 • een schenkkannetje
 • 2 eierdopjes
 • een serveerschaal

Het setje is natuurlijk erg leuk om een ontbijtje in de serveren met Valentijnsdag. Maar verder is de kleur en het ontwerp helemaal tijdloos en kun je er lekker van smullen het hele jaar door.

Meedoen aan deze winactie is heel makkelijk: laat mij in een reactie onder deze blog weten wat jij het liefst eet voor het ontbijt en… met wie 😉

Ook fijn natuurlijk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media.  De winnaar maak ik over ongeveer 2/3 weken bekend. Ik zorg er in ieder geval voor dat de winnaar het setje voor Valentijnsdag in huis heeft.

Heel veel succes!

ontbijtservies van Le Creuset