Ken jij de prachtige flessen van Hydro Flask al? Dit merk heeft net een aantal nieuwe kleuren voor hun thermosflessen uitgebracht. Reden voor een feestje! En OHIMP mag het meevieren en daar kun jij van profiteren. We mogen namelijk 5x een prachtige Hydro Flask isoleerfles weggeven. Doe je mee?

Hydro Flask werd in 2009 opgericht in Bend, Oregon, en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in dubbelwandige isolatieflessen. Ze hebben al meerdere prijzen gewonnen voor hun flessen, die in allerlei verschillende maten en kleuren verkrijgbaar zijn. Een Hydro Flask isoleerfles kun je overal mee naartoe nemen. Of dit nu naar de sportschool, een picknick in het park, een dagje strand of een hike in de bergen is.

5x hydro flask isoleerfles winnen

24 uur ijskoud of minstens 6 uur lang stomend heet?

De Hydro Flask isolatieflessen zijn gemaakt van RVS. Het grote voordeel hiervan vind ik dat RVS geen vies smaakje achter laat aan de inhoud. Zo smaakt mijn (suikervrije gember-) limonade van vandaag bijvoorbeeld niet naar de cappuccino van gisteren.

De dubbelwandige vacuüm-isolatietechnologie noemen zij TempShield™ en dit zorgt ervoor dat de temperatuur van je lievelingsdrankje lang behouden blijft. Koude dranken blijven tot wel 24 uur ijskoud, terwijl warme dranken tussen 6 en 12 uur lang heet blijven. En ook heel fijn: er vormt zich geen condens aan de buitenzijde en ook wordt de fles niet heet.

5x hydro flask isoleerfles winnen

Dit is wat Hydro Flask belooft:

We zullen jouw water de hele dag ijskoud houden op een heet, zonnig strand. Of wat dacht je van echt warme kop koffie tijdens een rit met de stoeltjeslift tijdens de wintersport? We zullen geduldig bij je kampeerstoel zitten met ijskoud bier terwijl jij hout verzamelt voor het vuur.

Jaja, je leest het goed. Want naast thermosflessen hebben ze ook speciale “hard-goods producten” voor bier en wijn. Zo heb ik een speciale wijnset, bestaande uit een thermosfles en twee wijnbekers. Die komen heel goed van pas bij ons strandhuisje van de zomer. Als het bijvoorbeeld zo warm is en we onze ligbedjes naar de zeerand verplaatsen. Zover is het nog niet geweest dit jaar, dus die foto houd je nog even van me tegoed 🙂

Strandhuisje in Zandvoort? Dit moet je weten

Kenmerken:

  • Het TempShield™ (de dubbelwandige, vacuüm isolatietechniek) houdt je drankje 24 uur koud en tot wel 6 uur heet.
  • Mooi uiterlijk door de matte poedercoating. Deze coating biedt gelijktijdig veel grip en zorgt ervoor dat de fles bij zweterige avonturen niet uit je handen glipt.
  • Handige, stevige Flex Cap-hendel.
  • BPA-vrij.
  • Past in een bekerhouder van een auto.
  • Niet geschikt voor de vaatwasser.
  • Levenslange garantie.

Winnen: 5x een Hydro Flask isoleerfles

Wil jij kans maken op een van deze vijf isoleerflessen? Meedoen is heel gemakkelijk: laat ons in een reactie onder dit artikel weten naar welke kleur jouw voorkeur uitgaat, en waar je de fles mee naartoe gaat nemen.

5x hydro flask isoleerfles winnen

De winnaars maak ik over ongeveer 3 weken bekend. Ook fijn als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media (Facebook en Pinterest bijvoorbeeld).

En kun je niet wachten, bij Bol.com kun je de flessen natuurlijk ook zelf bestellen.

5x hydro flask isoleerfles winnen