De fans van bruiswater onder ons zijn natuurlijk al bekend met SodaStream. Dit apparaat maakt in een handomdraai heerlijke sparkling water. Speciaal voor de feestdagen heeft het merk de SodaStream Gold Edition gelanceerd. Dezelfde, vertrouwde werking, alleen dan in een feestelijk jasje. Vind je hem niet prachtig?

Bonnie, zou jij voor je blog de SodaStream Gold willen ontvangen? Het is een glamoureuze uitvoering van ons vertrouwde bruiswatertoestel, de Spirit.
Ehhh…. JAAAAAA!!

Huize Dubois loves bruiswater

Mia en ik zijn dol op bruiswater. Mia lengt limonade graag aan met bruiswater. Ik vind jus d’orange met bruiswater erg lekker. Voordat wij een SodaStream hadden, was het dan ook best een gezeul met flessen. Goed voor de spieren, maar minder voor het milieu. Daar komt bij, de werking van het apparaat is reuzemakkelijk: fles vullen, fles onder het apparaat klikken, 2 of 3 keer klikken (afhankelijk van hoe intens bruisend je het water wilt hebben), en klaar!

Nieuw ochtenddrankje

Van de week in de ochtend, na mijn eerste kop koffie, had ik trek in iets “pittigers” dan een gewoon glas plat water. De SodaStream Gold stond (letterlijk) op ’t aanrecht te shinen, klaar voor een probeerseltje. Misschien de gezonde ijsthee met gember, citroen en munt, aangelegd met bruiswater?

Recept: gezonde ijsthee met gember, citroen en munt

Nee, ik doe iets anders. Iets nog veel simpelers. Ik pluk 2 vijgen van de boom, snijd ze in stukjes, en overgiet ze met bruiswater.

Superlekker en ook nog eens  hartstikke gezond! Wist je namelijk dat vijgen goed zijn voor je huid en kunnen helpen tegen botontkalking? Hier heb ik de 10 gezondheidsvoordelen van vijgen op een rijtje gezet.

vijgendrankje

Bruisende cocktailrecepten

Met een SodaStream maak je dus heel eenvoudig verfrissend bruiswater, een fruitig drankje of… een sparkling cocktail! Gewoon met water uit de kraan. Op de website van SodaStream vind je allerlei cocktailrecepten die je met bruiswater kunt maken. Dit is de alcoholvrije cocktail Chillaxer. Met komkommer en basilicum. Deze ga ik zeker een keertje maken.

Sodastream cocktail

Ook kun je er allerlei cocktails vinden mét alcohol, die er ook allemaal even lekker en fantastisch uitzien. Bekijk ze hier.

SodaStream Gold voor jezelf of als cadeau?

De limited edition Gold is binnenkort verkrijgbaar voor 99,- euro. Je ontvangt hem in deze mooie geschenkverpakking.

SodaStream Gold giftbox

Bij aankoop van de SPIRIT Gold ontvang je het volgende:

  • SodaStream SPIRIT–bruiswatertoestel in het wit met gouden accenten
  • Herbruikbare 1L fles met gouden dop en voet
  • Een SodaStream koolzuurcilinder, goed voor 60 liter bruisend water

SodaStream Gold