Of ik nou wandel, dans, sport of naar mijn werk ga… sneakers zijn mijn beste maatjes. In deze fashionpost laat ik je zien hoe mijn nieuwe Double V sneakers combineren bij 3 verschillende outfits. En als kers op de taart geef ik ook een paar Double V Shoes naar keuze (!) weg!

Sneakers, ik kan me geen bestaan zonder voorstellen en heb er dan ook velen. Wit, zwart, gekleurd en zelfs in het goud. Mijn nieuwste aanwinst zijn de Mexico sneakers van Double V. Deze sportieve – maar zeker ook fashionable – sneakers zijn gemaakt van suède en leer in combinatie met elastisch materiaal. Hierdoor dragen ze extra comfortabel en sluit de schoen mooi aan. Ze zitten als slofjes!

Sneakers combineren, 3x andere outfit

M’n nieuwe sneakers combineren door hun uiterlijk perfect bij verschillende outfits. Ze zijn kleurrijk en doen het daarom goed bij zowel een basic als een zakelijke outfit. Maar uiteraard kun je er ook een wat meer feestelijke outfit mee creëren.

Outfit 1: basic outfit

Het is zondag, een lekkere luie dag. Voor de puber dan, ik ben deze blog aan het schrijven en de bijbehorende foto’s aan het maken. Ik hoop dat je begrijpt dat de rechter foto in haar kamer is gemaakt? En zie je nog net wie daar op bed ligt te luieren?! 😉

  • Hoodie: Scotch & Soda
  • Skinny jeans: Bershka
  • Beenwarmertjes: Bonnie Doon

Outfit 2: zakelijke outfit

Kijk, dit is mijn thuiswerkplekkie. Ok, niet heel ergonomisch, maar verder is het er goed vertoeven. Wat ik de laatste tijd weer erg leuk vind zijn de fake leren broeken. Ook die kun je wat mij betreft prima naar allerlei gelegenheden dragen (daarover binnenkort meer, hier heb ik zakelijke outfits met andere sneakers gecombineerd).

  • Blouse: Scotch & Soda
  • Broek: Zara

Outfit 3: feestelijke outfit

Wat ben ik blij met dit jurkje. Ooit een keer bij een sample sale van Calvin Klein gekocht. Ik ben aan een kant blij dat ik niet meer naar die CK sale kan gaan (daar moet je namelijk een uitnodiging van hebben en mijn contact werkt er niet meer), want dat scheelt enorm in de portemonnee. Maar aan de andere kant, jeetje wat hadden ze daar altijd fantastische kledingstukken. Dit jurkje is van leer en zit heerlijk. Voor de foto trek ik er even een gezellig (fout!) tasje van Mia bij.

Winnen: Double V Shoes naar keuze

Van Double V mag ik 1 paar schoenen weggeven! Helaas zijn mijn Mexico sneakers (t.w.v. 199,-) uitverkocht, maar er zijn nog tal van andere sneakers. Of ga je voor bijvoorbeeld prachtige enkellaarsjes?

Goed om te weten:

  • Alle Double V schoenen zijn voorzien van een uitneembaar voetbed. Je kunt hier dus zonder problemen je eigen zooltje in kwijt.
  • Bij Double V hechten ze veel waarde aan comfort, daarom zijn de schoenen verkrijgbaar in meerdere wijdtes.

Wat moet je doen: laat mij in een reactie onder deze blog weten voor welk paar schoenen jij wilt gaan en hoe je ze zou combineren. Over 3 weken maak ik de winnaar bekend. Je kunt een keuze maken uit de modellen in de shop op de website van Double V schoenen.

Ook fijn als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media (Facebook en Pinterest bijvoorbeeld). Veel succes!!

Mexico Sneakers