De feestdagen vind ik altijd een mooi moment om wat extra aandacht aan mijn looks te geven. Op Kerstavond en 1e Kerstdag een jurkje. En 2e kerstdag meestal iets casuals. Wat heb jij voor outfit voor de feestdagen in gedachten?

Vorig jaar leek het me leuk om mijn haar eens te gaan krullen met een krultang. Gevolg: flink brandplek op mijn voorhoofd waar ik tot in het nieuwe jaar zoet mee was 😉 Gelukkig had ik een leuke jurk aan die de aandacht (naar mijn idee) van mijn voorhoofd afleidde. Ook voor dit jaar heb ik een nieuw jurkje aangeschaft, hoe vind je hem:

Tom Tailor - Naomi Campbell

Het jurkje is van Tom Tailor en ontworpen door niemand minder dan Naomi Campbell. Dus ik dacht, waarom niet zelf even voor fotomodel spelen. Nou ben ik natuurlijk geen hardcore fashionblogger dus het was nog even zoeken naar de juiste houding. Sjakie vond het maar een vreemd gedoe. Hier kun je het jurkje kopen en zie je gelijk hoe een écht model ‘em showt. Hij heeft allemaal gouden stipjes en hele schattige roesjes. Op de rug zit bij de nek een heel mooi knoopje om hem dicht te maken. Ik draag de jurk denk ik het liefst met mijn gouden Nikes. Die heb ik gekocht bij Sneakavenue, maar volgens mij zijn ze uitverkocht…

Draag jij liever een rok?

Dit jaar zie je vooral veel wijde rokjes, die je draagt in de taille. Het truitje stop je in de meeste gevallen in je rokje waardoor je gelijk veel langer lijkt. Ik vind de gouden rok echt heel leuk zo, gecombineerd met de trui. Ik zou er dan wel mijn gouden Nikes onder dragen.

outfit voor de feestdagen: rok

Of kies je voor een broek

Again, dan wel met een paar sneakers in mijn geval…

Kerstoutfit met broek

Ga je voor een casual outfit?

Ook dit jaar zie je ze weer volop: de foute kerstrui. Mia en ik hebben er ook eentje en het zou zomaar kunnen dat wij hem ook dit jaar weer uit de kast trekken. Lekker comfy! (jeutje, deze foto is alweer van 3 jaar geleden…)

mug cake havermout

Wat is jouw outfit voor de feestdagen?

Ga je voor de jurk, rok, broek of kersttrui. Ik ga in ieder geval voor de combinatie van dit allemaal. Maar wat ik vooral belangrijk vind, is dat het lekker zit en dat ik me er goed in voel. Bij dit Tom Tailor jurkje is dat 100% het geval.

XX

kerstjurkje Tom Tailor