SodaStream, de producent van die handige bruiswaterapparaten heeft iets nieuws. De SodaStream Spirit Neon Metal Blue. Dat is de vertrouwde SodaStream, maar dan in een glitter en glamour variant. In deze set zit een zwart (classy!) bruiswaterapparaat met een fles met neon metal dop en bodem. Die is top voor als we weer mogen feesten. Bruiswater voor iedereen, in een feestelijk jasje.  Iets voor jou? Dan heb ik goed nieuws… OHIMP mag namelijk 2x een Sodastream Spirit Neon Metal Blue SodaStream apparaat weggeven! Doe je mee?

SodaStream

Feestelijke drankjes

Met de SodaStream Neon Metal Blue maak je thuis de lekkerste bruisende drankjes. En ook fijn: met de herbruikbare flessen red je het milieu van duizenden plastic wegwerpflessen. Net als de reguliere SodaStream is dit exemplaar snel en gemakkelijk te gebruiken of mee te nemen. De hoeveelheid prik bepaal je zelf met de handige drukknop.

Perfect voor de jaarwisseling toch?! Heb je toch nog een soort van vuurwerk in huis. In deze feestset van SodaStream zit:

  • 1 SodaStream SPIRIT-bruiswatertoestel in stijlvol zwart
  • 2 herbruikbare flessen met zwarte- en neon metal dop en onderkant
  • 1 SodaStream koolzuurcilinder, goed voor maximaal 60 liter bruisend water

Winnen: 2x een SodaStream Spirit Neon Metal Bluebruiswaterapparaat

In samenwerking met SodaStream mag OHIMP 2x een gloednieuw bruiswaterapparaat cadeau geven. Wat moet je doen om kans te maken: laat mij in een reactie onder deze blog weten welk drankje jij wilt gaan maken met je nieuwe bruiswaterapparaat en… wie weet! Over 3 weken maak ik de winnaar bekend.

Ook fijn als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media (Facebook en Pinterest bijvoorbeeld). Veel succes!!

bruisen met Sodastream spirit

Kun jij nog wel wat cocktail inspiratie gebruiken? Of wil je vast bedenken wat jij gaat maken met een SodaStream? Dan zijn deze 2 artikelen perfect:

5x feestelijke alcoholvrije cocktails (kidsproof)

3x cocktail met sodawater