Mama Mia test: dé Kruidvat mascara van 3,39 euro

Mama Mia test kruidvat mascara

Er heerst een hype rond dé Kruidvat mascara van dit moment: de Essence False Lash Effect mascara, die te koop is voor maar 3,39 euro. Als je hem kunt vinden trouwens, want het ding is werkelijk waar o-ve-ral uitverkocht. Ik vind nog een laatste exemplaar en laat hem testen door Mia.

Eerst dacht ik, ik ga hem zelf testen en mijn bevindingen met jullie delen op OHIMP. Maar ja, dan moeten daar natuurlijk wel foto’s bij en close-up foto’s van de ogen van een 40-plusser… tja.

Mia, zou je het leuk vinden als we op OHIMP een nieuwe rubriek lanceren, waarbij jij, je vriendinnen en ik af en toe producten testen?
Ja leuk!! Wat gaan we als eerste testen?

Mama Mia test: de nieuwe rubriek op OHIMP

En dus gaan wij vanaf vandaag zo nu en dan allerlei producten uitproberen. Beautyproducten, webwinkels, gadgets, levensmiddelen… noem maar op. Als we vinden dat het echt de moeite waard is, dan delen we het met jullie.

Mama Mia test kruidvat mascara

Essence False Lash Effect mascara van het Kruidvat

Deze mascara is al sinds 2015 te koop bij het Kruidvat maar beleeft op het moment een ware revival. Ik lees dat de mascara het effect van valse wimpers creëert, lange lengte en dramatisch veel volume,  zonder dat hij plakt en klontert. Dat willen wij wel proberen! En voor de prijs hoef je het echt niet te laten, dé Kruidvat mascara van het moment kost slechts 3,39 euro! Het blijkt alleen een uitdaging om een exemplaar te pakken te krijgen, hij is namelijk echt overal uitverkocht.

kruidvat mascara uitverkocht

Hebben jullie nog de False Lash effect Mascara van Essence?
Nee sorry, deze is helemaal uitverkocht. Als deze überhaupt nog binnenkomt, dan zou het donderdag zijn. Je kunt even online kijken?

Maar ook daar vang ik bot.

kruidvat mascara online

Het is donderdagochtend 9.15 als ik een nieuwe poging waag. Het schap is nog steeds leeg maar er wordt wel bijgevuld. Als ik vraag naar dé-Kruidvat-mascara-van-dit-moment gaat de medewerker in het magazijn op zoek. “Ik weet zeker dat we ze hebben, ik heb er net al 4 verkocht!” Ze vindt nog een pakje waar de 3 laatst in zitten en die neem ik gelijk allemaal maar. Moet je je voorstellen, binnen een kwartier zijn deze mascara’s dus al helemaal uitverkocht?!

En dan nu, testen maar!

Kijk, dit zijn Mia’s ogen zonder mascara:

mascara test

En dit zijn haar wimpers met 1 laagje False Lash Effect Mascara. Wat een verschil he?!

False Lash Effect mascara Kruidvat

Zelf probeer ik de Kruidvat mascara ook gelijk uit… ik vind hem fantastisch!

 • De mascara werkt heel snel. Al met 1 laagje heb je flink effect.
 • Borsteltje: loopt iets spits uit, zodat je met gemak de kleine haartjes meeneemt.
 • Kleur: deze is intens zwart.
 • Ook handig: de mascara blijft gedurende de dag goed zitten.

Ben jij ook benieuwd naar deze Kruidvat mascara? 

Wij zijn fan van deze budgettopper! Maar aan eentje hebben we voor nu wel even genoeg. De andere 2, die geven we daarom weg. Meedoen is heel makkelijk: laat ons in een reactie weten of je deze nieuwe Mama Mia Test rubriek op OHIMP leuk vindt en wie weet heb je nog wel tips wat wij nog meer voor producten kunnen testen? De winnaars maken we over 2 weken bekend!

Ook fijn natuurlijk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. Heel veel succes!!
25 thoughts on “Mama Mia test: dé Kruidvat mascara van 3,39 euro

 1. Sanne

  Ik zag hoe mooi Mia dr wimpers waren en wilde de mascara meteen. Toen ik bij de kruitvat was was ie inderdaad uitverkocht dus hopen dat ik m win bij jou !

  Reply
 2. Suzanne

  Ben heel erg benieuwd of het inderdaad goed blijft zitten. Bij de meeste mascara’s, ook de waterproof, zie ik er binnen een uit als een panda

  Reply
 3. Iris

  Jaahaaaa leuk!!! Ik ben werkelijk waar elke kruidvat in de buurt al meerdere afgelopen om het te bemachtigen, maar helaaaas. Wat een bizar resultaat, dat wil ik oook!!!
  Andere leuke dingen om te testen lijkt mij wenkbrauwproducten.

  Ben benieuwd

  Reply
 4. Arja

  Als ik er ooit één te pakken krijg kan ik gelijk aanvullend testen: lenzen en dan wordt het lastiger: zelfs bij dure speciaal voor lensdragende heb ik last.
  Voor 3,39 maakt me dat niet uit, dus nu zien te scoren, maar eerst beter worden.

  Reply
 5. Jenn Nederpelt

  Ohhh! Wat goed dat je er een paar hebt kunnen bemachtigen! Ik heb stad en land afgezocht, ben door de stortregen heel Den Haag door gefietst en heb ook (insert: lichtelijke schaamte) zo’n beetje voor de deur liggen wachtent tot het Kruidvat open ging maar allemaal zonder succes.

  Ik heb uit pure frustratie maar de andere variant gekocht (de koraalkleurige) die me ook wel redelijk goed bevalt.. maar het geeft niet hetzelfde effect als ik op de foto’s en reviews voorbij zie komen van de ‘False Lash’. Ik hóóp dat ik een kansje maak en hem binnenkort tóch kan testen! *Fingers crossed*

  Reply
 6. Ingrid

  Leuk dese testen. Zou graag een rubriek dupes zien. The real thing tegenover goedkoop merk. Of producten van Action zoals nu nieuwe shampoolijn.

  Reply
 7. Karin

  Ook bij het Kruidvat hier is deze uitverkocht en ik zou hem zo graag willen gebruiken Misschien ben ik een van de twee gelukkigen, die er eentje wint.

  Reply
 8. suus van haren

  Superleuk natuurlijk, zo’n testrubriek.
  En die mascara lijkt fantastisch. Voor mij altijd lastig, heb bepaald geen volle wimpers maar verdraag niet veel soorten mascara door dat ik lenzen heb.
  heel benieuwd of deze wel werkt voor mij!

  Reply
 9. Nikky

  Wat een beeldschone dochter heb je Bonnie! En zulke wimpers wil ik wel! Ik ga sowieso de kruidvat in de gaten houden!

  Reply
 10. Monica Verschoor

  Voor een goede recensie is het natuurlijk nodig dat een product getest wordt. Dus mama mia ja! Blijf aub testen.

  Reply
 11. Sharon de Ridder

  Oh, leuk! Ik ben ook al even de Kruidvatten in de buurt aan het afstruinen voor deze mascara; ben erg benieuwd en na deze review nog meer. Ik win er dus graag een 🙂 Ga je in deze rubriek enkel make up testen, of ook nog andere producten? Qua make up ben ik hard op zoek naar een foundation die wel dekt, maar niet te plamurig is (als je begrijpt wat ik bedoel).

  Reply
 12. Anita H.

  Ik vind dit echt een hele leuke en vooral bruikbare rubriek. Deze mascara (veel over gelezen de laatste tijd) stond al op mijn wensenlijst.

  Reply
 13. Ling

  Ik was ook naar deze mascara op zoek en deze is overal uitverkocht. Dus leuk om via deze weg kans te maken. Eens kijken of ik ook mooie wimpers zal hebben.

  Reply
 14. Riekie Bos

  ik vind deze nieuwe Mama Mia Test rubriek op OHIMP onwijs leuk en waag graag een kansje!
  Ik hoop dat jullie ook budget lipglosses en eyeliners gaan testen.

  Reply
 15. Paula

  De nieuwe Mama Mia Test rubriek vind ik hip, informatief en eigentijds, wie weet naar welke aankoop dit voor mij in de toekomst leidt. Van de False Lash Effect Mascara van Kruidvat had ik al wel wat gehoord, maar na het lezen van deze test had ik gewild dat ik em maar eerder had gescoord. Met zulke wimpers wil ik ook graag gaan knallen, hopelijk laat OHIMP zo’n mascara bij mij door de brievenbus vallen!

  O, en ik ben erg benieuwd of het product Chubby Plump and Shine van Clinique ook echt doet wat ie zegt, ze zeggen dat je er vollere lippen van krijgt….nee, echt! 😉

  Reply
 16. Gerda

  Mia’s ogen zien er geweldig uit met deze False Lash effect Mascara van Essence. Nou dát zou ik ook graag willen!

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One Hand in my Pocket maakt gebruik van cookies. Meer daarover lees je in de privacyverklaring