Voor de kleinere klusjes in huis draai ik mijn hand niet om. Maar net zoals dat geldt voor koken: “een beetje van mezelf en een beetje van…”, geldt dat ook voor klussen. Zonder de juiste tools kom je namelijk niet ver. Laatst maakte ik een kerstboom van sloophout, met de Black & Decker decoupeerzaag op accu. Topding! En… OHIMP mag er eentje weggeven! Iets voor jou?

Afgelopen zomer maakte ik voor het eerst kennis met de accu-tools van Black & Decker. Ik ging namelijk ons strandhuisje opknappen, maar een ding is wel dat bij de strandhuisjes niet echt krachtige stroom beschikbaar is. Alles werkt er op zonnepanelen en die hebben vaak net wat minder power. Klussen doe je dan ook meestal met gereedschappen die op accu’s werken. De accu’s, die kun je dan wel weer goed opladen via het zonnepaneel. Zo werkte ik met een boormachine, een klopboormachine, een schuurmachine en een decoupeerzaag. Allemaal van Black & Decker én op accu. Handig is dat ze allemaal dezelfde accu’s gebruiken en ik dus heel makkelijk kan switchen.

Hier zie je trouwens de metamorfose van ons strandhuisje, mooi geworden vind je niet?

Dit is het nieuwe interieur van ons strandhuisje

Kerstboom van sloophout

Met de decoupeerzaag op accu hebben Mia en ik laatst een hele leuke vogel-kerstboom van sloophout in elkaar gezet. Dit was zo’n makkelijk klusje en de decoupzaag werkt zo fijn, dat ik Mia heb laten zagen! Dat vond ze in het begin wel een beetje spannend, maar uiteindelijk had ze er hartstikke veel lol in. Wij blij, vogels blij en ja… ook onze katten blij 😉

DIY | Kerstboom van sloophout

Winnen: Black & Decker decoupeerzaag op accu

Of je nu een kerstboom van sloophout in elkaar wilt zetten, een boekenkast, bed, tuinbank of noem maar op. Een decoupeerzaag op accu werkt dan ontzettend fijn. Je hebt geen gedoe met een snoer dat in de weg zit en ook al werkt het apparaat op een accu, hij boet echt niet aan power in.

decoupeerzaag op accu

OHIMP mag 1 Black & Decker pendeldecoupeerzaag op accu weggeven t.w.v. 145 euro! Meedoen is heel makkelijk: laat mij in een reactie onder deze blog weten welke klus jij gaat aanpakken met de zaag en… wie weet! De winnaar maak ik over ongeveer drie weken bekend. Ook fijn natuurlijk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media.

Black & Decker accu decoupeerzaag