Onlangs heb ik mijn slaapkamer een metamorfose gegeven. Niet heel ingewikkeld hoor, er zijn geen muren verplaatst en ook hoefde de kwast er niet aan te pas komen. Maar ik heb wel de boel omgegooid en nieuwe spullen gekocht. Kast, bed, raambekleding en… 3 nieuwe, mooie lampen! Van Directlampen.nl mag ik 1 van jullie blij maken met een van deze 3 lampen. Welke zou jij kiezen?

Goede verlichting in je huis is erg belangrijk. Het kan voor een gezellige sfeer zorgen maar verlichting heeft ook een functioneel karakter: je wilt bij het licht kunnen lezen maar ook bijvoorbeeld kunnen stofzuigen.

Slaapkamermetamorfose | Eindelijk af (na 3 maanden!)

In mijn slaapkamer hingen aan mijn bed een paar krakkemikkige spotjes waarvan het mechanisme gesneuveld was zodat ze alleen maar naar de muur schenen. Nee, dat is niet lekker lezen. De “grote lamp” aan het plafond was een plaatje. Zo’n metalen lantaarn met gaatjes waar het licht romantisch doorscheen. Allesbehalve functioneel, ik zag geen klap in mijn slaapkamer als deze lamp ’s avonds aan was. Tijd dus voor nieuwe lampen, 3 welteverstaan.

Lamp 1: de rotan hanglamp

De rieten hanglamp Alana is van het merk Light&Living en zorgt voor een heerlijk sfeertje in mijn slaapkamer. Overdag hangt hij rustig mooi te wezen. Maar ’s avonds versiert hij als een ware kunstenaar het plafond. Moet je kijken wat een lichtspel:

Lamp 2: schaarlamp

Deze wandlamp heeft een Scandinavische look door de combinatie van het berkenhout, de witte kap en het zwart witte snoertje. Dion is een praktische lamp die ideaal functioneert als nachtlamp of leeslamp.

Lamp 3: retro wandlampje

Een prachtig wandlampje van Lumidem van metaal in matzwart met een gouden binnenkant. Door de goudachtige binnenzijde schittert hij heel mooi wanneer hij aan staat.

Winnen: 1 van deze 3 lampen

Van Directlampen.nl mag ik 1 van jullie blij maken met 1 van deze 3 lampen. Dus… welke zou jij kiezen? Uiteraard hoeven ze niet voor slaapkamerlampen door te gaan, maar kun je ze overal in huis ophangen. De rotan lamp zou het bijvoorbeeld niet verkeerd doen boven de eethoek. En de schaarlamp kan heel prettig zijn in een hoekje bij de bank. Het zwarte lampje met gouden binnenkant is een echte blikvanger en kan mooi zijn op een rustige muur in de keuken of bij een retro leesstoel. Ach, mogelijkheden zat, ik laat het aan jou over 😉

Meedoen aan deze winactie is heel makkelijk: laat mij in een reactie onder deze blog weten naar welke lamp jouw voorkeur uitgaat en… wie weet!

Ook fijn natuurlijk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media.  De winnaar maak ik over ongeveer 3 weken bekend.