Als er een merk ervaring heeft met duurzame omgang van voedingsmiddelen, dan is het Tupperware. Niet zo gek dus dat zij met een mooie set Eco rietjes de markt betreden. Ben je benieuwd naar de nieuwe rietjes van Tupperware? OHIMP mag 2 mensen blij maken met een uitgebreide set.

Tupperware werd al in 1946 in de VS opgericht door meneer Earl Tupper. De kunststof bakjes, waarin voedsel luchtdicht kon worden bewaard, vormden de basis voor een nieuwe verkoopstrategie. Deze kreeg vorm in zogenaamde huisvrouwenbijeenkomsten – we kennen ze allemaal wel – de zogenaamde tupperwareparty’s.

Tupperware party

Mijn eerste kennismaking met Tupperware was ergens in de seventies.

Bij vriendinnetje Simone thuis stond tijdens de schoollunches een prachtig Tupperware bakje op tafel, waarin verschillende soorten hagelslag uitgesorteerd stonden. Een walhalla vond ik, bij ons thuis was er alleen maar kaas, rozenbotteljam, appelstroop en heel af en toe een bakje chocoladeboter. Simone kreeg een lekvrije Tupperware beker mee naar school, daar waar die van mij flinke lekkageplekken achterliet, meer dan eens op bijvoorbeeld mijn gymkleren. Je begrijpt dus, dat mijn herinneringen aan Tupperware alleen maar positief zijn. Overigens heb ik verder een hele fijne en goede jeugd gehad hoor haha.

retro Tupperware trio

Exclusief nieuw product: het Eco Rietje van Tupperware

Jaarlijks worden in Nederland naar schatting 3,4 miljard rietjes gebruikt. Om een definitieve oplossing te bieden voor deze ecologische ramp stelt Tupperware het Eco Rietje voor, gemaakt van Eco+ materiaal. Los van de voordelen van het hergebruiken van de rietjes, zijn ze gemaakt van kunststofhars dat afkomstig is van gerecycleerd wegwerpplastic.

Deze rietjes zijn van harte welkom in huize Dubois. Mia en ik ontbijten morgens altijd met een smoothie. Die van Mia met yoghurt en die van mij op basis van plantaardige melk of water en havermout. Deze smoothie met kersen is een van mijn favorieten. Maar van een groene smoothie met bijvoorbeeld mango en spinazie word ik ook erg blij.

Groene smoothie met spinazie en mango

 

duurzame rietjes

Winnen: 2x een set Tupperware Eco rietjes

De Eco rietjes van Tupperware worden aangeboden in een set met de volgende inhoud:

  • 4 rietjes van Eco+ materiaal
  • 4 extensies in Eco+ materiaal om het rietje indien nodig te verlengen
  • 1 reinigingsborstel voor perfecte hygiëne
  • 1 opbergtasje van 100 % gerecycleerd materiaal

Deze set zal vanaf 30 december te koop zijn voor een verkoopprijs van € 25,-, maar OHIMP mag 2 lezers alvast blij maken met elk een set!

Wat moet je doen: laat mij in een reactie onder deze blog weten waarom jij graag de set Tupperware rietjes wilt winnen en… wie weet! Over 3 weken maak ik de winnaar bekend.

Ook fijn als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media (Facebook en Pinterest bijvoorbeeld). Veel succes!!

Eco rietjes Tupperware