Als groot liefhebber van bruiswater ben ik trots op mijn ambassadeurschap voor SodaStream. De nieuwe bruiswatertoestellen mag ik altijd testen en het leuke is: ik mag mijn volgers ook blij maken met een exemplaar. Deze keer de SodaStream ART. Ben jij ook dol op bubbeltjes in je water en benieuwd naar de nieuwe SodaStream mèt hendel? Doe dan mee aan deze winactie.

Het lekkerste bruiswater maak je gewoon zelf, thuis, met water uit de kraan. SodaStream vindt dat ook en lanceert drie nieuwe, innovatieve bruiswatertoestellen. Ze hebben allemaal een geavanceerde technologie, een stijlvol design en optimaal gebruiksgemak. Het zijn de ART, DUO en Terra:

Sodastream winnen

ART is het eerste SodaStream-toestel met hendel – in ware retrostijl. De DUO is geschikt voor zowel glazen als plastic herbruikbare SodaStream-flessen. En TERRA is de opvolger van het best verkochte toestel Spirit. Alledrie de modellen werken met een nieuw koolzuurcilinder, dat met slechts een klik aan het toestel aangesloten kan worden.

De SodaStream ART

Ik test de nieuwe SodaStream ART en ben er helemaal happy mee. Hoe het werkt? Kinderlijk eenvoudig. Het installeren van de de ART is allereerst een fluitje van een cent. Het koolzuurcilinder druk je aan de achterkant in de houder. Je vult de bijbehorende fles met water, klikt hem in het apparaat, drukt de hendel naar beneden. En klaar is je fles bruiswater.

Lekkere bruiswater recepten

Zelf ben ik dol op gembersiroop en dus ook op Gimber, het supersterk gemberdrankje dat zich perfect leent voor aanlenging met bruiswater.

Maar ook cocktails met bruiswater zijn heerlijk. Hier vind je drie lekkere recepten, die misschien wel een goed idee zijn voor de feestdagen dit jaar?!

3x cocktail met sodawater

Doe mee en win een SodaStream ART

Vind jij water met bubbels ook heerlijk en ben je nieuwsgierig naar de nieuwe SodaStream ART? Doe dan mee met deze winactie. Dat gaat heel gemakkelijk: laat onderstaand in een reactie weten wat jouw favoriete drankje met bruiswater is. Over 10 dagen kies ik een winnaar uit en deze ontvangt de SodaStream nog vóór de feestdagen.

Super natuurlijk als je deze actie deelt, bijvoorbeeld op Facebook of Instagram. SUCCES!