We willen allemaal wel een nieuwe iPhone onder de kerstboom. En dan het liefst de iPhone 15, de allernieuwste met de mooiste camera. Een beetje dromen mag wel toch? Die nieuwe iPhone kost natuurlijk een paar centen. Maar, wist je dat er super veel Apple producten voor onder de kerstboom zijn? Kijk maar!

FineWoven iPhone hoesjes

Apple heeft natuurlijk een heel scala aan hoesjes. De nieuwste collectie zijn FineWoven hoesjes. Maar eehh, wat is dat? De FineWoven hoesjes van Apple voelen aan als een soort zacht suede. Ze hebben een subtiele glans en zijn beschikbaar in heel veel kleuren. Apple heeft deze lijn ontwikkeld met hun milieu doelen in het achterhoofd. Alle leerproducten worden vervangen voor FineWoven, wat een veel lagere uitstoot heeft. Er zijn ook FineWoven Apple Watch bandjes beschikbaar.

Kortom, een perfect Apple product voor onder de kerstboom!

finewoven apple

Homepod Mini

Ken jij de Homepod al? De Homepod is een intelligente hi-fi speaker. Hi-fi betekent dat je muziek kan afspelen zonder vervorming. En de Homepod is te bedienen met Siri. Je kan hem van alles vragen. Van “He Siri speel muziek af” tot “He Siri hoe lang is het rijden naar het vliegveld?”. Handig toch! En de Homepod is er nu dus ook als mini. Het is een kleine en sierlijke speaker, verkrijgbaar in 5 kleuren. Voor 100 euro heb jij dit Apple product onder de kerstboom. 

apple kerstboom

Apple Pencil

Heb jij een creatieveling in de familie? Dan is de Apple Pencil een perfect kerstcadeau. De Apple Pencil bestaat al een tijd, maar hij is nu nog beter. En vooral nog betaalbaarder! Ook fijn aan deze generatie is dat hij compatible is met veel meer iPad modellen. Welke precies zie je hier. Hij is perfect om mee te schrijven, tekenen, schetsen, noem het maar op. Vooral voor mensen die houden van tekenen is dit een perfect kerstcadeau. Je maakt er namelijk de mooiste digitale kunstwerken mee!

Nieuwe iPad Air 2022
iPad 2022

Giftcard

Misschien heb je wel een Apple fanaat in de familie, maar weet je niet precies wat je moet geven. Dan is de Apple Giftcard een leuk idee. Maak het zo gek als je zelf wil. Hij is te koop vanaf 10 euro. En je kan er van alles mee! Van de FineWoven hoesjes tot een Apple TV account. Met deze giftcard geef je iemand de keuze uit honderden cadeaus!

En vergeet niet om jezelf ook een kerstcadeautje te geven ;). Welk Apple product zou jij onder de kerstboom willen?

Meer van Apple

Apple Watch in de slaapkamer