Review: Tivoli Audio speakers

Tivoli Cube speakerOnlangs lanceerde Tivoli een nieuwe collectie audio apparatuur: de Tivoli Audio speakers. Met deze speakers kun je door het hele huis je muziek draadloos, via Wifi of Bluetooth afspelen. Ik heb ze getest en ik kan je verklappen, ze zijn geslaagd hoor 😉 Extra leuk: van Tivoli mag ik 1 van jullie blij maken met een Tivoli Audio speaker!

De nieuwe collectie speakers heeft de toepasselijke naam ART Collectie. Natuurlijk allereerst vanwege de mooie vormgeving, maar bij Tivoli Audio is ART de bedrijfsfilosie en staat het voor Audio Reimagined Together. Hun missie is dan ook:

“Het leveren van gebruiksvriendelijke audioproducten met een prachtig design en hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs.”

Tivoli Cube speaker

Mijn eerste kennismaking met Tivoli?

Dat was ergens in 2008, toen ik werkzaam was bij vtwonen. Op ons kantoor stond de radio altijd gezellig aan. En zoals het vtwonen betaamt, was het een mooie designradio van Tivoli. Wat ik toen superhandig vond was dat ik met een kabeltje mijn iPod kon connecten met de radio en dat deze vervolgens dienst deed als volwaardige speaker. Time flies! Spotify bestond natuurlijk nog niet en van streamen via WiFi hadden ze denk ik alleen nog maar in Silicon Valley gehoord.

Tivoli Orb speaker

Review Tivoli Audio Speakers

Ik test de Cube (vierkante) en Orb (ronde) speaker van Tivoli. De speakers zijn afzonderlijk van elkaar te gebruiken, maar kun je – als je er 2 hebt althans – ook als stereo instellen. Dit zijn mijn bevindingen:

Voordelen:

 • Vormgeving: beide speakers hebben een prachtig design, ik val vooral op de ronde vorm van de Orb.
 • Geluid: ik ben geen geluidstechnicus maar mijn oren worden erg blij van het geluid dat uit de speakers komt: vol en diep.
 • Wifi: heel handig vind ik de mogelijkheid om te kiezen of je jouw muziek vanaf je telefoon, via wifi of bluetooth wilt streamen. Het voordeel van streamen via wifi vind ik dat als je telefoon gaat, dat je dat niet via je speaker hoort, wat bij Bluetooth wel het geval is.
 • Logo touch: bovenop de Tivoli Audio speakers zit het mooie Tivoli logo. In eerste instantie dacht ik dat dit alleen maar “branding” was, maar als je zacht met je vinger op het logo tikt kun je er de speaker mee bedienen.

Nadelen:

 • De App: de speakers bedien je via een app die ik nog wat lastig vind werken. Toegegeven, dit zal gerust te maken hebben met ongeduld en voorkeur voor plug & play principe. Als ik de servicedesk van Tivoli bel heeft de meer dan aardige medewerker Kenneth mij dan ook zo door de verschillende handelingen heengepraat.

Tivoli Orb speaker

Deze winactie is afgelopen

Winnen: een van de Tivoli Audio Speakers

En, ben jij al benieuwd naar het prachtige geluid van de Orb of de Cube? Dan klinkt deze winactie jou vast als muziek in de oren. Van Tivoli mag ik nl. een Orb (t.w.v. 249,-) of een Cube (t.w.v. 199,-) weggeven! Meedoen is heel makkelijk: laat mij in een reactie onder deze blog weten voor welk model en kleur jij zou kiezen en… wie weet!

Meer over de Orb en de kleuren lees je hier.
Meer over de Cube en de kleuren lees je hier.

Ik word natuurlijk ook erg blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt. Heel veel succes!!
221 thoughts on “Review: Tivoli Audio speakers

 1. David Michielen

  Oee die Orb Walnut Grey is prachtig. Mooie materialenmatch! Kende het merk niet. #winnen ##tivoli #Orb

  Reply
 2. Janneke

  Wauw! De Cube walnute gey is fantastisch! Mooie materialen, zo veel mooier en luxer dan de plastic versies!

  Reply
 3. Anna

  Wooww dit is wel een hele gave winactie om het jaar mee te beginnen..
  Ik zou voor de Cube gaan in de kleur Walnut/Grey…

  Facebook: An Na

  Reply
 4. Liane

  Qua geluid geloof ik het wel, dat is natuurlijk prima. Mijn voorkeur heeft de CUBE – Walnut / Grey. Dat matcht in mijn woonkamer met twee tafellampjes die ook in eenzelfde soort vierkante houten behuizing zitten. Een ronde variante vind ik daarom minder leuk. En ja, ik krijg echt superleuke reacties op mijn lampjes. Het zou tof zijn als ik straks kan zeggen: kijk, er is ook een speakervariant!

  Reply
 5. Malou Mesman

  Hee wat gaaf, deze kende ik nog niet. Echt heel mooi vormgegeven en ben benieuwd naar het beloofde geluid! De ORB – BLACK ASH / BLACK zou heel mooi staan in ons nieuwe appartement waar we volgende week eindelijk in mogen!
  Gelukkig nieuwjaar! X

  Reply
 6. Marcha

  De Orb White grey is een stuk mooier dan het zwarte speakertje dat ik nu heb. En ik durf te wedden dat er ook een beter geluid uit komt 🙂

  Reply
 7. Inge

  Een gelukkig 2017!
  Oh zou geweldig zijn als ik muziek op mijn slaapkamer zou hebben! Ivm ziekte regelmatig op bed en alleen muziek vanaf je telefoon is niet echt je van het
  De CUBE – WALNUT / GREY
  zou prachtig staan!
  Natuurlijk volg ik al lang ie blog en sindskort heb ik ook een FB (IngeVdp)
  Nu maar heel hard duimen!

  Reply
 8. Bianca

  Wat een super winactie! Die walnut grey Orb zou een mooie vervanging zijn voor onze oude speaker, een center piece voor in onze woonkeuken! Ennuh, ik ben jarig ;-))

  Reply
 9. Gerda

  Heel erg mooi design en hier zal vast een prachtig geluid uit komen! Ik vind de CUBE – WALNUT / GREY prachtig!

  Reply
 10. Anouk

  Ik ga voor de aparte vorm van de orb in black ash/black. Deze zou mooi in mijn nieuwe huisje staan.

  Reply
 11. Linda

  ORB – WHITE / GREY! Daarnaast heb ik nog een goed voornemen voor 2017: 10 jaar geleden ben ik voor de eerste keer getrouwd.
  Wat mij toen overkwam was het volgende:

  Bij het na-kijken/passen van mijn jurk werd de coupeuse weggeroepen. Een mevrouw (een klant) in de bruidswinkel zag mij staan in mijn trouwjurk en tilde de jurk aan de achterzijde op om te kijken hoe de jurk in elkaar zat. Daarop draaide ik mij om en de mevrouw schrok heel erg. Ik kreeg echter het mooiste compliment van haar toen ze een beetje bijgekomen was van de schrik: “U bent zo mooi, ik dacht echt dat u een etalagepop was.

  Inmiddels heb ik een scheiding achter de rug en ga ik aan het einde van deze maand voor de tweede keer trouwen.

  Mijn goede voornemen is om er na 10 jaar nog steeds zo goed uit te zien als een etalagepop !!

  Reply
 12. Madelon Bos

  Ach, wat zou ik graag de cube walnut/grey hebben. Vooral omdat deze aanschaf voor mij altijd als laatste op mijn lijstje staat en daarom luister ik nog steeds muziek met een 15 jaar oud tweedehands cd spelertje..

  Reply
 13. Lenie

  Wouw mooi hoor vooral die ronde zou prachtig staan in me huisje !!! Heel leuke actie weer ik doe graag mee.

  Reply
 14. Eveline

  Wow, wat een geweldige winactie! Ik vind de Orb speaker echt prachtig: ben dol op hout en de organische ronde vorm. Deze speaker zou echt perfect in mijn interieur passen en een absolute blikvanger zijn. En… kan er ook nog eens heerlijke muziek op afspelen. Een fijn yoga-flow deuntje, of de nummers van één van mijn idolen… ja, Ik zou enorm in mijn nopjes zijn met deze prijs!

  Reply
 15. Tamara

  Wauw dat is pas een Happy New Year! Mooie actie, de Cube Black Ash past precies bij onze lampen, helemaal super!

  Reply
 16. natasja emmen

  WHOW wat een TOPPERTJE! Ik maak dan ook graag kans, ik ga voor de ORB BLACK. Ben reuze benieuwd dus ga heel hard duimen dat ik de gelukkige mag zijn/

  Reply
 17. Claudia

  Ik vind de Orb in Black Ash/Black wel heel erg mooi! Mooi in zijn onopvallendheid en de bijzondere vorm is ook erg leuk! Zou een mooi begin zijn van het nieuwe jaar 🙂

  Reply
 18. Lucienne

  Ik zou graag de ORB in WHITE / GREY willen winnen, zodat ik mijn oude boxen eindelijk stijlvol kan vervangen.

  Reply
 19. Brigitte

  Woow dar zou een mooie start van het nieuwe jaar zijn! De orb walnut grey is erg gaaf!
  Happy newhear!!!

  Reply
 20. Yonina

  Wat een Gave actie weer! Ik zou graag de Cube winnen in de kleur Black ash/ black. Zou echt gaaf zijn om via WiFi te kunnen streamed ipv via Bluetooth.

  Reply
 21. Petra Blom

  De Cube in walnut-grey ziet er prachtig uit. Lijkt me super om die in de keuken te kunnen gebruiken en dan al meezingend een mooie lasagne maken… (Wel even oefenen van te voren 😉 )

  Reply
 22. Nicolle Claessen

  Dat zou wel een ultiem cadeau zijn! Afgelopen jaar heb ik veel problemen gehad met het trommelvlies in mijn oor. Na veel doktersbezoeken en een operatie gaat het gelukkig een heel stuk beter. Mijn gehoor is nog niet optimaal maar vele keren beter dan het geweest is. Wat zou er nu fijner zijn dan te mogen genieten van muziek uit deze geweldige Tivoli Audio Speakers. Ik vind beide modellen echt heel mooi. Als ik echt moeten kiezen dan denk ik dat ik de ORB net iets mooier vind en de CUBE net iets handiger. Zou ik mogen winnen, dan zou ik me echt heel graag laten verrassen. De kleur Walnut/Grey vind ik heel mooi, maar de andere kleuren zijn ook super. Zoveel moois is ook moeilijk kiezen. Ik heb in ieder geval heel blij met mijn Happy New Ear en wens iedereen een heel muzikaal 2017 toe!

  Reply
 23. Floor Verseveldt

  Wauw wat een stoere kleuren. Ik vind de walnut/grey erg mooi en dan het ORB model

  Nu duimen maar iedereen

  Reply
 24. Rian de Gelder

  Ik zou heel graag de speaker ‘Orb’ willen winnen in de kleur Walnut/ Grey, zodat mijn man lekker kan genieten van zijn mooie lp-collectie!

  Reply
 25. Ruben de vos

  Ik zou heel graag de White/grey orb winnen want die vind ik erg mooi en dan kan ik van de zomer ook mooi buiten muziek luisteren

  Reply
 26. Tita

  Wij gebruiken nu thuis nog de oude speakers van mijn man van vroeger uit de jaren ’80…….. Ze doen het nog maar daar is ook alles mee gezegd. We zijn hard toe aan een nieuwe set maar van welk merk? Tivoli schijnt een prima merk te zijn. Mijn ouders hadden er radio’s van en die klonken echt goed.

  Op mijn pc gebruik ik de ingebouwde monitor-speakers….. ook niet echt om over naar huis te schrijven….. Ik zou heel graag de Cube winnen om te kijken of die net zo goed klinkt als de radio’s van mijn ouders. Volgens jouw review hoef ik aan de kwaliteit niet te twijfelen. Het leuke is dat ik deze speaker door het hele huis kan meenemen en gebruiken. Heerlijk als ik boven bezig ben of in de kelder! 🙂

  En als ik dan positief ben en mijn man hoort de kwaliteit ook, dan worden onze nieuwe speakers in de woonkamer misschien ook wel van Tivoli!

  De CUBE – BLACK ASH / BLACK zou prachtig staan bij ons in huis.

  Reply
 27. Saskia van de L.

  Mijn hart gaat sneller kloppen van de ORB – Walnut / Grey , juist omdat ie nu eens niet vierkant is 🙂

  Reply
 28. Anita Griekspoor -Korsman

  Wauw! Deze zou het goed doen in de keuken bij m’n man, hij heeft een hekel aan het blikken geluid van z’n huidige speaker en de ronde past toch super bij de pannenOrb (ben nieuwsgierig waarom de ronde Orb heet)

  Reply
 29. Inhe

  Ooooh ❤Orb in Walnut mooi!!! En heel wat beter dan de Philips speaker die nu verstopt achter de planten op de kast staat. Hoop dat ik win.

  Reply
 30. Susan Ferwerda

  Ik wil graag de ORB – White / Grey winnen. Ik vind het heel mooi en stijlvol en het past mooi bij de kleuren van ons interieur.

  Reply
 31. Claudia de Kok

  Allereerst een heel goed 2017! En wat een geweldige actie om dit jaar mee te beginnen, ik ben verliefd geworden op de ORB in de kleur WHITE / GREY, erg benieuwd naar het geluid uit deze stijlvolle speaker

  Reply
 32. Harmke Zand

  Altijd Prachtig design en kwaliteit van Tivoli.
  Ik ben het helemaal met je eens en vind de ORB fantastisch. De walnut Grey is mijn favoriet, mooi contrast die twee kleuren bij elkaar.
  Ik zou er een erg mooi plekje voor weten. Dus fingers crossed.

  Reply
 33. Rianne S

  Ik kies voor de: ORB – Black Ash / Black. Wat een onwijs gaaf design! Ik had voorheen nog nooit van het merk gehoord of zoiets gezien. Mooi!

  Reply
 34. Anouk Nijmeijer

  In de reacties zie je duidelijk dat de walnut Grey favoriet is voor de rest wisselt het nog wat of je rond of vierkant het mooist in je interieur vindt staan. Ik ga absoluut voor de ORB – WALNUT / GREY

  Reply
 35. Adri

  Wauw! Ik zou kiezen voor de Cube in walnut / grey!
  Deze kubus zou namelijk erg mooi staan in onze toekomstige nieuwe woonkamer als we gaan samenwonen. Ik zou deze kubus dan onopvallend verstoppen, zodat mensen zich afvragen waar de muziek vandaan komt.

  Reply
 36. Sven Heijns

  De Orb Walnut Grey is prachtig, prachtige combinatie van materialen. Staat denk ik hier erg mooi bij de meubels!

  Ook namens mijn vrouw, dan valt die niet op 🙂

  Reply
 37. mp posthuma hiemstra

  persoonlijk vind ik de CUBE – WALNUT / GREY een hele mooie speaker die mooi bij ons interieur zou passen. ik denk ook dat het geluid betoverend en verrassend zal klinken

  Reply
 38. Eibert

  Ik vind de vorm van de CUBE het stoerst en daarom het best bij mij passen. De kleur WALNUT / GREY vind ik het mooist.

  Reply
 39. ils Biemans

  Wat een prachtige winactie. Ik ben helemaal weg van de cube Black Ash/ Black. Zou zo graag mijn lievelings nummer uit deze box willen horen. Ik hoop dat je dit waarmaakt.

  Reply
 40. Remco B

  Wat een mooie winactie!! Ik zou de Orb kiezen in de kleur Walnut/Grey, ziet er luxe uit en neemt minder ruimte in beslag dan de Cube denk ik.

  Reply
 41. Lucie

  De enige manier om mijn vriend te verleiden afscheid te nemen van zijn bakbeesten van boxen is hem te verrassen met Cube white/grey!! En ik heb daar beslist ook wel oren naar!

  Reply
 42. Nancy van Heck

  De orb walnut/ grey vind ik erg mooi die wil ik heel graag winnen om zo mijn mooie muziek te luisteren op een goede manier.

  Reply
 43. Charlotte Vermijl

  De “CUBE – BLACK ASH / BLACK” is echt iets voor mij!
  Ik kende dit merk nog niet, dus ik ben reuze benieuwd naar de kwaliteit hiervan!

  Reply
 44. Erik

  De Orb in black ash / black vind ik erg mooi. Was nog niet bekend met het merk, dus ook maar meteen even een mail naar al mijn vrienden en geliket…nu duimen maar.

  Reply
 45. Barbara

  Het gaat vooral om het geluid, lijkt me geweldig. Maar als ik moet kiezen kies ik de Orb white/grey

  Reply
 46. Inge Langenburg - van Yperen

  Wow wat een prachtige speaker! Ik heb hier iemand in huis die hier heel blij van wordt!

  Ik ga voor de Orb in walnut grey 🙂

  Reply
 47. Sylvia van den Bogaard

  De Orb Walnut Grey! #absolutelyStunning

  We bakkeleien al even over de kwaliteit van het geluid in huis hierzo …
  Ik zeg kwestie opgelost !
  #bringiton

  Reply
 48. Danielle Roosendaal

  De Cube in Black ash zou ik heel graag willen winnen. Die zou geweldig staan op mijn bureau in de werkkamer.

  Reply
 49. Myrthe

  Wow wat een coole prijs! Ik doe heel graag mee met de winactie.
  Mijn favoriet is de ORB – Walnut / Grey. Heel vernieuwend dat deze rond is, dat heb ik nog niet eerder gezien. Like!
  Ik heb geen facebook, maar ik volg je nu ook op Bloglovin’. Heb het bericht ook maar even geliked en gesaved 🙂 (Ik heet daar meermyr)

  Reply
 50. Adriana de Ruiter

  Goedemorgen! Stiekem lees ik al een tijdje mee zonder te reageren, maar nu kán ik niet anders! Wat een geweldige winactie!!! Ik doe gráág mee! 🙂 Wie weet brengt het nieuwe jaar voor mij een flinke dosis geluk mee?!

  Ik zou kiezen voor de Cube in de kleur Walnut/grey, supermooi!!!

  Jou wens ik een geweldig nieuw jaar vol toffe kansen en bijzondere artikelen! Ga door zoals je bezig bent, heerlijk om te lezen! 🙂

  Reply
 51. Liesbeth

  wowww! Wat een gave dingen zijn dat! Ik doe graag mee voor de Orb in walnut/grey! Zou supergaaf zijn!

  Reply
 52. Gab

  Wat een gave speakers !! Ik zou de Cube perfect kunnen gebruiken als ik aan het trainen ben op mijn hometrainer !!! Motiverend het nieuwe jaar beginnen !!
  Happy 2017 !!

  Reply
 53. Barbara babbie de bruin

  WOWWW !!
  De Orb in walnut/grey!
  Wat een mooie zeg
  Ik kon deze helemaal niet
  Maar zo te lezen en te horen heb je echt iets tops in huis
  Dus ik doe GRAAG mee !!
  En nog de beste wensen voor 2017
  Liefs Barbara

  Reply
 54. Sofie

  Oeh! heel graag de Orb in wit met grijs <3
  En de beste wensen voor het nieuwe jaar voor jou en de jouwen!

  Reply
 55. Floor Bol

  Wow, echt hele mooie speakers! De Orb wit/grijs is mijn favoriet en zou zo mooi staan in mijn woonkamer!

  Reply
 56. Stina

  De CUBE – BLACK ASH / BLACK vind ik geweldig. ziet er super uit en als hij ook zo klinkt wordt ik wel heel vrolijk

  Reply
 57. Lisa

  Ik doe heel graag mee met deze gave winactie!
  Vaak zet ik tijdens het studeren op mijn kamer een zacht muziekje aan, maar als ik mij bijvoorbeeld klaar maak voor een avondje uit gaat ‘ie natuurlijk harder! 🙂 Ik zou daarom heel graag gebruik willen maken van deze leuke box. Mijn voorkeur gaat voor de white/grey uitvoering, die past goed op mijn kamer.

  Reply
 58. Tamara V

  Een feestje voor mijn oren.Ik ga voor de CUBE – BLACK ASH / BLACK
  Zou nu wel heel goed van pas komen omdat ik na een operatie 3 weken het bed moet houden en dan het liefste de hele dag lekker naar muziek lig te luisteren.Dan vliegen de dagen om.Tot slot wens ik je nog een produktief,creatief en happy en healthy Nieuw Jaar.

  Reply
 59. Fam Andel

  Wauw, wat een mooie speakers!! Wat een geweldige actie zo in 2017! Daar worden wij helemaal vrolijk van. Wij gaan voor de CUBE – WHITE / GREY, deze zou prachtig staan bij onze eigen Tivoli en onze meubels!!

  Reply
 60. sophie h

  Ik vind de Cube in Walnut/Grey heel erg mooi!! Ziet er luxe uit en deze kleuren zouden goed passen in mijn interieur.

  Reply
 61. cindy creatief

  OMG ik wil al zo lang iets van Tivoli maar heb er de centjes niet voor. Wat een onwijs mooi geluid geeft dit merk. Ik ga voor de ORB in Walnut/Grey wat een mooi design, kippevel

  Reply
 62. Nina Mol

  Prachtige vormgevin! Ik ben benieuwd of het geluid ook zo mooi is! Ik zou gaan voor de De Orb walnut Grey.

  Reply
 63. Marjolein Groenen

  Wauw wat een mooie speaker. De cube zou ik graag willen winnen. Het liefste met de houten buitenkant

  Reply
 64. Janneke

  Ik hou van houten meubels en daar past de Orb Walnut/Grey mooi bij. Ik ben benieuwd hoe het zal klinken.

  Reply
 65. Leonie

  Ik vind de ORB – WHITE / GREY echt fantastisch! Zou prachtig in mijn slaapkamer staan zodat ik helemaal mn bed niet meer uitkom omdat ik zo heerlijk lig te genieten!

  Reply
 66. Johan

  Ze zouden allen in verschillende kamers van het huis mooi passen,
  Hoewel de Orb veel groter is dan de Cube ,is deze dan weer aan de muur te hangen,wat meer opties zou geven.
  En daarom zou ik toch kiezen voor de Orb in de kleuren white/grey.

  Reply
 67. Kim Stolk

  Hi Bonnie

  Ik doe graag mee voor de kleur ORB – WHITE / GREY
  Deze speaker is echt ontzettend mooi en zal goed passen in mijn nieuwe woonkamer 🙂

  Groetjes Kim

  Reply
 68. Nicole

  Arrogant zeg ik hier is de winnaar. Er is al zoveel gezegd dat ik alle juiste beweegredenen om de winnaar te kiezen heb gelezen daarom bluf ik mij gewoon naar de prijs. Ja met 14 jarige tweeling met beide een box wil ik nu eindelijk ook mijn muziek het huis inslingeren. En het min punt heb ik dus mijn eigen team voor win-win.
  Mocht je voor mij gaan ik kies voor: een Orb van Tivoli

  Reply
 69. Ineke

  mijn voorkeur gaat dan uit naar de ORB – WALNUT / GREY.
  Apart zo’n ronde speaker en deze ziet er ook nog eens mooi uit.

  Reply
 70. A.

  Cube white grey past bij ons 😉 geen Facebook en heel verhaal…..misschien ga ik er toch mee aan de haal

  Reply
 71. Tessa Frenken

  De Orb in walnut grey ziet er echt super mooi uit! ik zou echt willen weten hoe die in mijn oren klinkt! Super vette speaker

  Reply
 72. Els Timmers

  Ik vind ze allebei erg leuk, maar kies voor de Cube en dan zou white/grey toch wel heel tof zijn!

  Reply
 73. Iris

  Jaaaa waaaat super gaaf!!! Mijn vriend en ik hebben een huis gekocht. Hoe gaaf zou het zijn om lekker tijdens het klussen al lekker te genieten van leuke muziekjes!! De cube black zou ik zelf voor kiezen. Mooi strak design, wat goed zou passen bij mijn toekomstige industriele inrichting 🙂 zou een geweldig cadeau zijn!

  Reply
 74. Lisa B.

  Prachtige speakers!
  En bedankt voor zo een super fijne actie!
  Mijn ultieme favoriet is de : CUBE – WALNUT / GREY

  #fingerscrossed

  Reply
 75. Susan van Stralen

  Mooi! Tof dat een box er nu zo uit kan zien. Design ipv een lelijke grote zwarte box!
  Ik zou voor de ronde ORB – WALNUT / GREY gaan.

  Reply
 76. Jan

  Mooi van ontwerp vooral de Orb Walnut Grey lijkt mij mijn favoriet.
  Laat me graag verrassen met het geluid van dit top product !

  Reply
 77. Miekske Dingens

  Allereerst mijn beste wensen! Graag zou ik kans willen maken op de mooie Cube luidsprekers! <3

  Reply
 78. jessi

  Ben zeer benieuwd en de ORB – WALNUT / GREY
  het ziet er zo mooi uit dat het zelfs niet op een speaker lijkt!
  fantastisch desing!

  Reply
 79. Lisanne Boem

  Ik vind de Cube in Black heel mooi! Dan zou ik echt heel de dag muziek op hebben staan 🙂

  Reply
 80. Wendy

  The Orb in het zwart ziet er echt fantastisch stijlvol uit en zou zeker niet misstaan in mijn woonkamer!

  Reply
 81. Anne

  Wauw de ORB walnut grey, een ronde speaker, een circel, oneindig net zoals het luisteren naar muziek kan ik oneindig doen (naja zolang mijn playlist duurt dan ;-))

  Reply
 82. Anouk

  AIAIAIAIAIAIAIAIAIA.

  Wat een prachtige ‘nieuwe’ en hippe manier om muziek te luisteren. Denk je dat je te maken hebt met een nieuwe woonaccessoire, springt Rihanna door de speakers. Ik ga zonder twijfel voor de ORB – Walnut / Grey. Vind het geweldig dat het een rond (bijna instrument) te noemen is. Een organische vorm, klaar voor al mijn 7263 liedjes.

  Dit is een prijs die wat mij betreft iedereen verdient 😉
  Een nieuwe muzikale vriend erbij. Ready to take with you wherever you go.

  LIEFS!

  Reply
 83. Marije

  Ga-haaf! Deze kun je met one hand in je pocket bedienen, zeg maar 🙂 Een prachtig ding, ik zou er graag een plekje voor reserveren.

  Succes met je site!

  Reply
 84. Will

  Ik kies de vierkante (Cube) in het witgrijs, omdat ik die de mooiste vind.
  Mijn vriendin , die binnenkort jarig is, zal daar heel blij mee zijn.
  Ik volg je op Bloglovin.

  Reply
 85. Camille

  Ik zou persoonlijk kiezen voor de Tivoli Audio – ORB – walnut/grey. Deze speaker zou fantastisch staan in mijn huis, helemaal één met het intrieur. Verder ben ik toe aan goede, stabiele en kwaliteitsboxen en zou het plezier naar muziek luisteren nog meer vergroten! 🙂

  Reply
 86. Marloes

  Heel mooi! Ik kende de speakers niet. Zou zelf kiezen voor de Orb white/grey. Wie weet kunnen mijn oordopjes vervangen worden voor zo’n mooie speaker.

  Reply
 87. Stephanie

  Mijn liefde voor Tivoli is groot. De ORB – WHITE / GREY is mijn grote favoriet. Wat zou hij geweldig staan in mijn Scandinavisch / modern interieur. Dit mooie ronde design wat aan de muur gehangen kan worden of mooi op tafel gezet kan worden spreekt boekdelen. Dit kunstobject bestaat over 100 jaar nog. Geweldig. Ik ben er helemaal weg van.

  Reply
 88. Johan de Jong

  De cube black ash, die zou mooi staan in mijn nieuwe keuken met zwarte front! Gelijk een lekkere sound er in en een top oplossing voor muziek in de keuken. Lekker swingen tijdens het roeren in de pannen, ik kan niet wachten.

  Reply
 89. Nienke Beer Salimans

  Wow wat een hoop reacties, op zich begrijpelijk deze speakers zijn echt gaaf! Nou op hoop van zegen hier dan ook mijn poging, ik wil de orb walnut grey wel winnen. Hier staat de hele dag de radio aan, maar boven heb ik nog geen goede radio, erg vervelend om met mijn kleine rockbox naar mijn favo muziek te luisteren, die kan niet zo hard en dan hoor ik mezelf zingen (dit is niet iets wat je wil horen)

  Reply
 90. Jelmar

  Ik hou van strakke vormen, dus zou voor de cube gaan. Walnut/grey past wat de kleur betreft het mooist in ons interieur. Gek op natuurlijke kleuren! En gek op zulke leuke winacties! Duimen maar :).

  Reply
 91. Fenny

  Wauww…… wat een prachtige speaker! Die zou prachtig staan in mijn interieur.

  Ik vind vooral de kleur White grey het mooist, en dan de Cube!

  Groetjessss Fenny 🙂

  Reply
 92. anica aarts

  Wat zou dit een super item zijn om in huis te mogen hebben.. Maak heel graag kans op de Orb in de donkere kleur

  Reply
 93. Vivian

  Hoi, De Orb Walnut grey ziet er geweldig uit!
  Geluid van het merk Tivoli is volgens mij super!
  Ken het alleen van naam, maar zou graag meer willen horen…

  Reply
 94. Anneliese de Waal

  Tivoli Audio speakers prachtig, ik vind de kleur Grey erg mooi, ik doe graag mee !!.
  Zou geweldig zijn om te winnen 🙂

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

  Reply
 95. Sandra

  Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination and life to everything….. in deze speaker Cube Walnut Grey gaat dat helemaal goed komen…..

  Reply
 96. dana

  ik zou erg graag de cube in walnut/grey winnen om op kot te zetten en de blokperiode wat te verzachten met goede muziek uit een nog betere speaker.

  Reply
 97. Lynn

  Ze zijn allebei prachtig! Een pareltje om op de kast te laten staan! Mocht ik de gelukkige zijn om er eentje te winnen: ik heb dus geen voorkeur! 😉

  Reply
 98. Kim

  De orb in walnut Grey is echt heel erg mooi en ik ben na het lezen van jouw stuk super benieuwd naar het geluid en de functies. De ideale gadget om eindelijk in elke kamer muziek te hebben om stiekem op door het huis te dansen

  Reply
 99. Yorick Stelwagen

  Ik ben altijd onder de indruk van het design en geluid van Tivoli Audio.
  Op iedere beurs kijk ik altijd weer op van deze jongens!
  Ik zou er nu graag zelf ook één willen hebben 😛

  Reply
 100. corinda

  Ik kende Tivoli alleen maar van mijn moeders sigarettenmerk van vroeger 😉 Maar….ben het helemaal met je eens Bonnie, de Orb (grey) is prachtig om te zien! Een uitdaging zie ik in het plug & play principe. Dat is ook mijn valkuil. Gelukkig is er manlief met het geduld van een luiaard (sorry, Zootropolis dingetjes). Maar als ik lees dat de medewerker aan de andere kant vast een cursus angermanagement heeft gevolgd, kom ik daar ook vast uit 😉 Enorm benieuwd!

  Reply
 101. joze

  deze vind ik prachtig!!
  WiFi / Bluetooth streaming / AUX-ingang / Stereo / Wood Cabinet
  CUBE

  Wat een mooie actie zeg!

  Reply
 102. E

  Ik zou graag kans makem op de cube in de kleur black ash.
  Ik maak de laatste tijd een echte groei door qua muziek smaak ik luister maar dan ooit tevoren. Het zou alleen heel erg handig zijn als ik niet zo zou hoeven rommelen met die oortjes die ik altijd kwijt raak of met mijn mobiel waar het geluid altijd heel schel en dat verpest voor mij altijd een beetje de muziek

  Reply
 103. Jacques Leliveld

  ik zou kiezen voor de ORB, Walnut Grey.. past mooi bij interieur enne.. kan wel wat modernere geluidsapparatuur gebruiken. Ben benieuwd

  Reply
 104. lisanne bons

  CUBE – WALNUT / GREY vind ik het mooist. Dit komt echt goed van pas met onze pre pubers in huis

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One Hand in my Pocket maakt gebruik van cookies. Meer daarover lees je in de privacyverklaring