Winnen: 4x fluo 849 Caran d’Ache pennen

849 Caran d'Ache

De nieuwe 849 Caran d’Ache pennen hebben een flitsende, nieuwe look: fluoriserend! Ze kwamen goed van pas tijdens mijn taalreis laatst. En het leuke is, OHIMP mag 4x een fluo Caran d’Ache pen weggeven, t.w.v. 24,50 euro!

De schrijf-, teken-, en verfmaterialen van het Zwitserse merk Caran d’Ache staan bekend om hun superieure kwaliteit. Daarnaast zien de producten er qua design ook fantastisch uit. Eerder mocht ik al de 849 Caran d’Ache pen in rosé goud proberen, en een uitgebreide kleurset van kleurpotloden en kleurboek. Meer daarover lees je hier.

849 Caran d'Ache fluo

849 Caran d’Ache pennen in fluo-look

Sinds kort zijn er nieuwe modellen van de 849 Caran d’Ache pennen gelanceerd, in hele mooie fluorescerende kleuren: geel, oranje, groen en roze. Deze pennen zien er prachtig uit, schrijven heerlijk (blauw) en kon ik goed gebruiken tijdens de taalreis die Mia en ik laatst maakten.

Dit is wat Caran d’Ache zelf over de 849 pennen zegt:

Trendy, modern en flashy. De 849 PopLine balpen gaat niet onopgemerkt. Optimaal comfort wanneer je ermee schrijft. De 849 PopLine balpen past bij je stemming en is super stijlvol. Betrouwbaar en duurzaam. Met deze pen schrijf je gemakkelijk 600 A4-pagina’s vol, dankzij het bekende Goliath-inktpatroon.

Deze winactie is geëindigd

Winnen: 4x fluo 849 Caran d’Ache pennen:

Van Caran d’Ache mag ik 4 lezers blij maken met een fluorescerende 849 Caran d’Ache balpen, t.w.v. 24,50 euro. Leuk voor het nieuwe schooljaar van jouw zoon/dochter? Of voor je eigen schrijfsels natuurlijk.

Meedoen is heel makkelijk. Laat mij in een reactie onder deze blog weten voor wie jij deze pen zou willen winnen en naar welke kleur jouw voorkeur uitgaat en… wie weet! Meer informatie over de 849 Caran d’Ache pennen vind je hier.

Ik word natuurlijk ook erg blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. Heel veel succes!!
91 thoughts on “Winnen: 4x fluo 849 Caran d’Ache pennen

 1. A.

  Geel altijd een zonnige pen 😉 voor 1 van de kinderen of als deze heel lekker in de hand ligt voor mezelf 😉

  Reply
 2. Anita van der Tuuk

  Ik hou er zo van om allerlei dingen op te schrijven, zoals ideetjes die ik bedenk of leuke verhaaltjes voor mijn kleinkinderen Daarom zou ik het leuk vinden als ik voor mezelf een 849 POPLINE fluorescent purple ballpoint pen zou winnen

  Reply
 3. Peggy Palm- Elizen

  Oranje voor ons Dames voetbal 11 tal en ons eigen meisje Kimi, deze pen is super om groep 8 mee te mogen starten.

  Reply
 4. Charlotte

  Geel is mijn lievelings kleur en ik schrijf graag gedichten. Mag ik ook voor mezelf meedoen? Zou echt heel leuk zijn zo’n mooie pen!!

  Reply
 5. May

  Leuke winactie ! Ik zou de knalroze graag voor mijn dochter winnen. Dan kan ze deze mooi meer naar school nemen na de zomervakantie en meteen gaan shinen. X

  Reply
 6. Anton Hompe

  Leuk voor mijn kleinzoon Milan die na de vakantie naar de GROTE school gaat. Dus ik doe mee en wens hem veel studie plezier
  en u allen veel win suc6

  Reply
 7. Jo's Daughter

  Groen voor mijn zus, nieuwe baan nieuwe pen… Zou toch geweldig zijn vind je niet? En wie weet brengt hij geluk. Je kunt hem in ieder geval snel vinden op je burea vol papieren.

  Reply
 8. Anouk Nijmeijer

  Geen moeilijke keuze. Doe maar die gele. Onmogelijk kwijt te raken in je tas lijkt mij zo. En mocht iemand hem ‘lenen’ zal dat zeker opvallen. Zo’n fijne pen wil je niet verliezen natuurlijk

  Reply
 9. anja

  erg leuk en zeker altijd handig een goede pen voor mijn zusje die juf is en ik ga voor groen

  Reply
 10. Oma Will

  Echt leuk voor mijn oudste kleindochter.
  En natuurlijk moet ik voor de roze gaan.
  Ik volg je op Bloglovin en doe graag mee.

  Reply
 11. Bianca

  Ooohh,die knalroze!Die is gaaf!Past mooi bij mijn kleding en andere dingen wat ik ook in die kleur heb.Love it!

  Reply
 12. Geesje remmits

  Ik zou ze graag voor mijn moeder winnen. Sinds kort kleurt ze veel.
  Om haar gedachten te verzetten, want ze heeft pas haar man verloren. En dat kan perfect met Caran D’Ache en met fluor kleuren

  Reply
 13. Saskia de Ruiter

  Ik ben altijd mijn pennen kwijt dus zo een knal roze pen zou heel fijn zijn, nooit meer zoeken naar een pen!

  Reply
 14. Marieke Haverkamp

  Ik zou heel graag de roze winnen voor mijn dochter.
  Ze is gek op pennen en deze is echt super gaaf!!!!
  Echt een gave zomerpen om mee te nemen op vakantie!!!!

  Reply
 15. Margo Deckers

  De roze voor mijn dochter. Valt lekker op, dus dan is ze ‘m ook niet snel kwijt.

  Reply
 16. Bea Krielen

  De gele graag. Voor mezelf, want ik ben vaak mijn pen kwijt onder de papieren etc. Deze valt zo op dat ik ‘m vast sneller gevonden heb.

  Reply
 17. Nicolle

  De roze, voor een dierbare homovriend die pas uit de kast is gekomen en daar veel moeite mee heeft gehad. Hij is echt een superlieverd!

  Reply
 18. Carolien Schilder

  voor de verjaardag van mijn dochter op 30 juli zal de rose een geweldig cadeau zijn, ze zal een gat in de lucht springen met deze fantastische pen !

  Reply
 19. Renée

  Kleur maakt eigenlijk niet zo veel uit. Ik vind ‘m zelf erg handig en leuk, juist omdat ie fluorescerend is.

  Reply
 20. Daan

  Mijn voorkeur zou uit gaan naar groen. Is ideaal voor mijn vader die houdt van natuur en al van alles heeft in de kleuren groen. Zo kan hij zijn verhalen opschrijven die hij beleefd in de natuur.

  Reply
 21. Nancy van Egmond

  Deze pen kan ik op mijn werk ten minste weer terug vinden als hij weer eens “spontaan verdwijnt”

  Reply
 22. Karin

  Roze of geel, de lievelingskleuren van mijn kleindochter van 4 jaar die heel graag schijft plakt en knutselt.

  Reply
 23. Adelaide

  De oranje voor mijn zoon Jonathan die gaat naar groep 4. En wie weet leen ik hem ook af en toe voor naar college

  Reply
 24. Maaike tH

  Wat gaaf zeg! Ik zou graag voor mijn kleine broertje de gele pen willen winnen. Hij gaat naar de middelbare school en ik zou hem graag een leuk cadeau willen geven, omdat hij het allemaal best wel spannend vindt!

  Reply
 25. Sharon

  Ik hou van echte post en stuur dan ook vaak kaartjes naar vrienden, familie en bekenden. Met zo’n mooie flitsende pen, zal het schrijven van zo’n kaart vast heel goed gaan. 🙂 Roze vind ik de tofste!

  Reply
 26. Margret

  De gele voor mezelf. Ben ouderwets aan het foto’s plakken en schrijf
  er altijd iets leuks bij!!

  Reply
 27. Nancy van Heck

  Wat een leuke actie ik schrijf veel ik kan wel nieuwe leuke pennen goed gebruiken.

  Reply
 28. Anneliese de Waal

  Ik doe graag mee voor mijn dochter, voor de roze kleur 🙂

  Groetjes Anneliese

  Reply
 29. Daniëlle

  Leuke winactie, handig zo’n fluorescerende pen in je tas, ik zou mee doen voor mijn moeder, zij is haar pennen al-tijd kwijt, misschien dat zo’n fel kleurtje helpt :). Denk dat ze geel dan zou kiezen!

  Reply
  1. Mariska

   Pff.. ze zijn allemaal tof! Ik ga dan denk ik voor de gele, dan is deze pen het zonnestraaltje in de klas..

   Reply
 30. Ellen

  De roze pen heeft m’n hart gestolen<3<3<3 ik ben gek op roze! Hij zou mooi staan bij m'n zuurstokroze filofax en ik ben gek op schrijven.. overal in huis liggen schriften en op dit moment schrijf ik opdrachten uit het boek verwacht wonderen over. Voor m'n studie kan ik hem ook gebruiken en nou ja.. hij is gewoon roze, hij past overal bij en ik word er blij van;-D

  Reply
 31. Sharon de Ridder

  Mijn dochter van bijna 7 schrijft zelf verhalen; zo’n mooie pen is dan nog extra stimulans!

  Reply
 32. lisette kleiweg

  Mooi groen voor mezelf, ik schrijf alles op en onderstreep steekwoorden want dat leert makkelijker

  Reply
 33. Ingrid Simons

  Wat een leuke actie, doe graag mee voor mijzelf
  De kleur roze, ze zijn allemaal erg mooi, dus verras me maar

  Reply
 34. Liesbeth

  Leukkkkk!!! Ik doe mee voor mijzelf! Na een zwangerschapsverlof ga ik volgend jaar weer voor de klas. Een mooie roze pen om leuke opmerkingen en complimenten bij het werk van de kids te schrijven zou natuurlijk geweldig zijn!

  Reply
 35. Jacques (Opa)

  bij een logeerpartijtje enige tijd geleden wilde mijn kleindochter wat arceren, vroeg mij om stiften.. je raadt het al: allemaal uitgedroogd.. kortgeleden kreeg ik van haar een setje highlighters voor mijn verjaardag.. Lief toch.. Ik doe mee voor haar en haar lievelingskleur is roze.. Ben benieuwd

  Reply
 36. Jacques (Opa)

  bij een logeerpartijtje enige tijd geleden vroeg mijn kleindochter om arceerstiften. Na enig zoeken bleek dat ze allemaal waren uitgedroogd. Kort geleden kreeg ik voor mijn verjaardag highlighters.. Lief hè.. Wil haar nu verrassen met ROZE pennen. Ben benieuwd

  Reply
 37. Nel Crea

  Hier zou ik heel blij mee zijn. Geweldig voor mijn nichtjes die over twee weken komen logeren. Zij zij al 12 en 14 jaar en kunnen heel mooie letters maken. Zij en ikzelf zouden het fijn vinden om hiermee te werken.

  Reply
 38. Chantal

  Voor mijn lief! Elke ochtend vertrekt hij rond half zeven om twee uur te reizen naar zijn werk, maar niet voordat hij een lief briefje voor mij heeft geschreven. Het is elke ochtend leuk wakker worden, wetende dat er een briefje voor mij ligt. Ik denk dat hij groen erg leuk vindt.

  Reply
 39. cbdkl

  Zou graag de groene winnen voor mijn zoon. Ligt het tenminste niet aan de kleur als hij hem weer eens kwijt is.

  Reply
 40. Xaviera Jamie Jansen

  Dit is een heerlijk nieuwe start van het schoolkaar dat binnenkort weer gaat starten! Ik doe graag mee!

  Reply
 41. E.B

  “Kawasaki” GROEN, want de meeste wegwerppennen die je koopt/krijgt zijn kwalitatief niet zo best. Dus ik kan wel eens een G O E D E balpen gebruiken 😉

  Reply
 42. Karin Verburg

  Met zo’n hippe oranje pen wil zoonlief Ronan wel indruk maken na de vakantie in de brugklas!

  Reply
 43. Esther

  Graag roze ben eigen ondernemer en altijd zo veel administratie dat hij goed van pas zou komen

  Reply
 44. Marian B

  Zo’n mooie en prijzige pen heb ik nog niet! Dit wordt vast mijn lievelingspen helemaal in de kleur roze. Kan mooi op mijn nieuwe bureau op het werk.

  Reply
 45. lottie

  Geel – de kleur van de zon! Ideaal om mee te nemen op vakantie (onderweg lekker puzzelen)

  Reply
 46. Claudia de Kok

  Super mooie pennen voor mijn 12-jarige dochter die in augustus naar voortgezet onderwijs gaat!

  Reply
 47. cilia leenders

  Ik doe graag mee voor mezelf. Tijdens het handwerken ben ik altijd m’n pen weer kwijt. Zo’n felle, fluoriserende GELE pen, tja, die zie je moeilijk over het hoofd. Dus duimen maar.

  Reply
 48. Joycevdv

  Ik zou ze lekker voor mijzelf gebruiken. in september ga ik na jaren werken de verpleegkunde opleiding volgen dus ik zoek nog mooie en lekkere pennetjes 🙂

  Reply
 49. Petra Kr.

  Hebberig als ik gewoon ben, Ou ik lekker de roze willen winnen…helemaal voor mijzelf omdat ik roze een mooie kleur vind

  Reply
 50. Angela ten Ham

  Graag de groene, om mijn eerste boek mee te schrijven. Over hoe kinderen die niet lekker in hun vel zitten te kunnen begeleiden.

  Reply
 51. Bianca Fenna

  Ik ben een echte schrijver en vooral lijstjes maker. Overal voor, vakantie, dagjes uit, boodschappen, noem maar op. Zo’n pen zou geweldig zijn en de kleur valt ook nog eens op. Eigenlijk maakt de kleur me niet uit, maar als ik dan een voorkeur moet geven kies is voor Roze.

  Reply
 52. Jose Looijs

  uuh…. is het heel erg als ik voor mezelf meedoe? Ik ben altijd al gek geweest op gekleurde pennen…. en nu ik geen juf meer ben, heb ik behoorlijk af moeten kicken, aangezien ik altijd een heleboel gekleurde nakijkpennen had op school…. Ik vind de oranje pen helemaal leuk! Lekker opvallend! 😀

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One Hand in my Pocket maakt gebruik van cookies. Meer daarover lees je in de privacyverklaring