IMG_2041.JPG

Daaar wordt aan de deur geklopt…. Het is de postbode met een pakje. Een wel heel mooi pakje! Ik weet wat er in zit. Een “customized” set zilveren stapelringetjes. Hoera mijn cadeau is er!!! 

De ringetjes heb ik besteld bij MRS FOX. Een bezige bij die haar freelance kantoorjobs combineert met haar liefde voor zilver, door er geweldige sieraden van te maken.

IMG_2040.JPG

Armbanden, hangers en haar specialiteit, ringen. En die ringen – dat vind ik nou zo leuk – worden persoonlijk gemaakt door een tekstje die je zelf bedenkt. Dat kunnen de namen van je kinderen zijn, maar ook krachtige woorden of spreuken waar je een goed gevoel bij krijgt.  Dat heb ik gedaan, ik koos voor Love (wie kan zonder?), Balance (daar mag ik wel wat meer op letten) en Breathe (adem in.. adem uit..).

IMG_2043.JPG

MRS FOX, Suzanna Vos, maakt de handgestempelde ringen helemaal zelf. De tekst wordt met de hand ingeslagen waardoor de sieraden een echt ambachtelijk karakter krijgen. Je kunt kiezen uit verschillende lettertypes en ook de ringen zijn in allerlei breedtes en diktes te verkrijgen.

Deze winactie is afgelopen

Je eigen set handgestempelde stapelringen?

Voor jezelf, of om cadeau te geven… 15% korting krijg je in de Etsy shop van MRS FOX Pieces. Gebruik hiervoor de code: OHIMP15. Je vult de code in bij checkout en de korting wordt automatisch bij het afrekenen verrekend. Deze ring vind ik heel erg mooi gestempeld, en de opbrengst is bovendien voor een goed doel.

1 set van 3 stapelringetjes (t.w.v. 120,- euro) mag ik weggeven! De tekst bedenk je zelf en Suzanna gaat er vervolgens mee aan de slag. Meedoen is makkelijk, via onderstaand tooltje. Je doet mee door je e-mailadres in te vullen (zo kan ik je bereiken als je gewonnen hebt) waarna je verschillende andere opties krijgt waarmee je jouw winkansen verhoogt (je kent ze wel, Facebooklike, Instagramfollow, commenting etc). Succes!