Een grijze trui, zwarte broek en witte gympies… die heeft iedereen wel in de kast hangen toch? Het is dé basic outfit, die echt altijd kan. Kijk maar.

Deze outfit kwam ik tegen op Pinterest. Toen ik op de foto klikte was ik verbaasd hoeveel meiden/dames/vrouwen fan zijn van deze outfit. Wat zijn we met z’n allen eigenlijk ook een eenheidsworsten he 😉

De perfecte outfit die altijd kan

Maar goed, de combinatie van een zwarte broek, grijze trui en witte gympies is dan ook wel heel fijn. En of je nu boodschappen gaat doen, naar je werk moet of gewoon lekker thuis blijft hangen, deze eenvoudige maar stijlvolle outfit kan altijd.

Ik had hem aan toen ik samen met Mia bij mijn favo lunchtentje in Zandvoort (Lunchbreek) een meer dan fantastische chocomelk ging drinken. Jaja, het was zo’n dag. Koud en regenachtig, perfect weer voor zo’n caloriebommetje.

Tips voor deze basic outfit

Trui: dit kan een sweater zijn of een wolachtige trui. Je kunt hem leuk combineren met een witte blouse die eronderuit hangt. Helemaal je-van-het is het om de trui aan de voorzijde in je broek te stoppen.

Broek: dit kan een skinny zijn of een meer baggy model (dat laatste heeft mijn voorkeur). En als je een vrije dag hebt kan een zwarte joggingbroek ook heel erg goed.

Schoenen: de witte gympies staan bij deze outfit erg leuk. Maar een andere kleur gympen kan natuurlijk prima. Rode Allstars bijvoorbeeld en dan een rood tasje en rode lipstick.

Accessoires: de hipperdepip meiden dragen deze outfit vaak met een zwarte XL shopper. Als je deze basic outfit combineert met gekleurde gympen kan een sjaaltje in je haar in dezelfde kleur ook ontzettend leuk staan. Over de sjaaltjestrend heb ik hier meer geschreven.

Is deze outfit ook iets voor jou?

Waarschijnlijk heb je de zwarte broek, grijze trui en witte gympies wel in de kast hangen. Zo niet, dan kun je natuurlijk altijd even (online) gaan shoppen. Bij Wehkamp heb je de items vaak al de volgende dag in huis en… ze hebben op dit moment een MEGA-sale. De nieuwe collectie en de uitverkoop (70%!!) van de damescollectie shop je hier.

inspiratie voor de perfecte basic outfit