adidas phone case

Ik weet het! Een telefoon – en al helemaal zo een gouden “kletser” als mijn iPhone 6plus – is veel mooier zonder hoesje. Maar je zal maar een kluns wezen waardoor je mobiel bij het minste of geringste uit je handen glijdt? Dan is een case best handig. En als je dan ook nog eens een leuke case hebt…

Zó blij ben ik met mijn nieuwe smartphone case van Adidas. Eigenlijk wilde ik de witte leatherlook met gouden Adidasstrepen, maar deze was niet beschikbaar voor de iPhone 6plus. Ik koos de ook-al-zo-mooie zwarte leatherlook hoes, met zilveren Adidasstrepen.

Hij is zó mooi! En functioneel dus. Dit zegt Adidas:

De mooie smartphone cases van Adidas zijn sportief gekleurd in het Adidas blauw, wit of zwart. Voor en achterkant van jouw smartphone zijn goed beschermd. En natuurlijk kun je gewoon foto’s en filmpjes blijven schieten, want er zit een cameragat in de achterkant van het hoesje en uitsparingen voor lader en headset-aansluiting.”

adidas winactie

Deze winactie is afgelopen

Doe je mee met de Adidas winactie?

De hoesjes zijn beschikbaar voor diverse iPhone en Samsung toestellen. Ik mag er twee (t.w.v. 19,05-24,95 euro) weggeven en je kunt uit een heerlijk kleurenpalet kiezen:

adidas smartphone cases

Meer kleuren en modellen zie je hier op de site van Wehkamp.

Meedoen aan deze Adidas winactie is makkelijk:

Even mijn Facebookpagina liken én onderstaand tooltje invullen (je e-mailadres gebruik ik natuurlijk alleen als je gewonnen hebt, voor het toesturen van de prijs). In het tooltje krijg je verschillende opties waarmee je jouw winkansen verhoogt (je kent ze wel Instagram/Pinterestfollow, commenting etc). Als je hebt gewonnen, stem je zelf jouw kleur en model af met het PR bureau van Adidas.
Heel veel succes!