Roots Natuur doe-boek

Mam, waar blijven de muggen als het regent? Het was een serieuze vraag ergens in de jaren 70, maar mijn moeder lachte het antwoord weg. Als ik toen het Roots Natuur doe-boek toch eens had gehad… 

Nog steeds ben ik nieuwsgierig, en naar nog wel meer. Zo liep ik onlangs in de duinen bij Bloemendaal en zag wel duizenden kikkervisjes. Hebben die eigenlijk een skelet? En hoe heet die kleurige vlinder die daar in onze tuin rondfladdert?

Roots doe-boek

Of de schelpen op het strand

Talloze kom ik er tegen, bij ons strandhuisje. Maar de namen van de schelpen, die weet ik geeneens?!

Schelpen - Natuur Roots

Het Roots Natuur doe-boek heeft de antwoorden

Het boek staat vol met mooie leerzame afbeeldingen en interessante weetjes. Maar je leest er ook ook geinige trucjes of maakt er een leuke kleurplaat of knutselwerkje uit.

Het ei - Roots doe-boek

Het boek is natuurlijk super voor kids die geïnteresseerd zijn in de natuur. Maar ook ouders, opa’s & oma’s, buurmannen en tantes kunnen hun nieuwgierigheid botvieren op dit boek.

Deze winactie is afgelopen

Winactie Roots Natuur doe-boek

Het doe-boek heeft 56 pagina’s, is maar liefst 26 bij 33 centimeter groot en is gemaakt door de redactie van het tijdschrift Roots. Van Roots mag ik 3 exemplaren weggeven! Meedoen is heel makkelijk.

Ik word blij als je mijn Facebookpagina wilt liken en als je onderstaand tooltje invult (je e-mailadres gebruik ik natuurlijk alleen om je een bericht te sturen als je gewonnen heb). In het tooltje krijg je verschillende opties waarmee je de winkansen kunt verhogen (je kent ze wel Instagram/Pinterestfollow, commenting etc).

Je kunt het Doe-boek ook hier online bestellen, het verzenden is gratis!