Zie ze stralen, mijn nieuwe mokken van emaille, op de voordijk bij ons strandhuisje. Het zonnetje schijnt en ze zijn gevuld met lekker koel water. Ik ben er ook erg blij! De kleurtjes, het materiaal, het retro-aspect… helemaal “beach” wat mij betreft!

Ons strandhuisje is van hout en wordt elk jaar in april latje voor latje opgebouwd en begin september weer latje voor latje afgebouwd. (over het op- en afbouwen van een strandhuisje vertel ik je hier meer). Ook het interieur en serviesgoed wordt goed verpakt in kranten en kisten en vervolgens wordt de hele zwik opgeslagen voor de winter in een loods.

Servies wat tegen een stootje kan

Qua serviesgoed let ik er meestal goed op dat het tegen een stootje kan. Borden van bamboe, glaswerk van dik glas en nu dus mokken van emaille. Het lukt me overigens niet altijd hoor, een wijntje drinkt toch het lekkerst uit glas. En ook de Marokkaanse glazen met gouden randjes kon ik niet laten staan.

servies in ons strandhuisje

Koud water, thee of koffie?

Het kan allemaal in deze fijne mokken, waar 40cl in gaat.

lichtroze mok van emaille

Mijn favoriete weer bij het strandhuisje?

Geloof het of niet.. ik ben dol op de regen. Natuurlijk is het lekker als het zonnetje schijnt, maar als het regent is het heerlijk stil op het strand en heb je echt het gevoel dat het strand van jou is. Woeste golven, getik op het dak en de wind die om het huisje heen giert. Vanuit de MEGABOOM box zingt Katie Melua een heerlijk deuntje en in de emaille mok staat een lekkere cappuccino op me te wachten. Ik doe het gewoon, ik ga fijn deze blog tikken!

favoriete weer in ons strandhuisje

Deze winactie is afgelopen

Winactie: 3x 3 emaille mokken van HipMetaal

Een strandhuisje kan ik je niet laten winnen, maar wel de mokken 😉 Van HipMetaal mag ik 3x 3 stuks, in 3 verschillende pastelkleurtjes weggeven. Meedoen is heel makkelijk:

Ik word blij als je mijn Facebookpagina wilt liken en als je onderstaand tooltje invult (je e-mailadres gebruik ik natuurlijk alleen om je een bericht te sturen als je gewonnen heb). In het tooltje krijg je verschillende opties waarmee je de winkansen kunt verhogen (je kent ze wel Instagram/Pinterestfollow, commenting etc). Veel succes!!