Flexibiliteit van baby’s lijkt soms geen grenzen te kennen. Teentjes gaan met het grootste gemak in en uit de mond. Ze doen vanuit ligstand een split alsof het niets is. En ook hun gezichtjes kunnen in de meest rare plooien schieten. Hilarisch vind ik de foto’s van hun rare tronies met gekke bijschriften die je overal tegenkomt.

gekke baby gezichten

Sommige ouders gaan prat op het uppimpen van hun baby met een hoofdbandje. Ik ben er niet zo dol op en leg ik al gauw de link met een mooi versierd paaseitje. Maar goed, dat is persoonlijk. Of de baby’s er zelf fan van zijn? Deze 10 superschattige foto’s vertellen zo hun eigen verhaal. Teksten mag je er zelf bij bedenken 😉


  


       
Ok, toegegeven, hoofdbandjes bij baby’s kunnen ook supercute staan:

baby hoofdband

hond met hoofdband

Trends komen en trends gaan

Spot ik pardoes mijn eigen baby met een hoofdband 😉