Volgende week zondag is het alweer Vaderdag! Een cadeautje is natuurlijk zo gekocht, maar de zelfgemaakte knutselwerkjes scoren toch net altijd wat beter. Je hebt nog even, misschien helpen deze knutseltips voor vaderdag je op weg?

Blij word ik altijd van de foto’s van Dave Engledow. Hij maakt de leukste foto’s samen met zijn dochtertje. Zijn serie bestaat inmiddels uit honderden foto’s genaamd ” World’s Best Father. Zo’n vader verdient toch een mooi knutselwerkje?

Pinterest staat weer vol mee met leuke knutseltips voor vaderdag, wat een walhalla aan inspiratie is dat platform toch.

Dit zijn 4 leuke tips waar je een printer bij nodig hebt:

1) Gezellige snorrenrietjes voor bij het ontbijt

Deze do-it-yourself is lekker simpel. De printvoorbeelden kun je op deze leuke blog downloaden.

snorrenrietjes

 

2) “The best dad in the world”  boek.

Dit boek maak je zelf, superleuk om samen met je kind in elkaar te zetten. En papa speelt de hoofdrol natuurlijk. De eerste zes pagina’s voor het boek kun je hier downloaden.

vaderdag free printables

3 “Shadowpics”  van zijn schatjes

Wie heeft er nog een fotograaf nodig? Met karton, een schaar, een camera, een printer en schatten van kinderen kom je heel eenvoudig tot deze prachtige foto. Kijk hier voor wat goede tips!

knutseltips voor vaderdag

4) Free printables met spreuken in een lijstje

Voor het last minute Vaderdagcadeau. Een lijstje heb je vast nog wel liggen en de tekst doet verder al het werk. Binnen een paar minuten tover je een prachtcadeau in elkaar. De printables van verschillende kaarten kun je hier downloaden.

vaderdag knutseltips

Winactie Epson EcoTank L555 printer

Deze winactie is afgelopen

De ‘must have’ voor deze knutselwerken is natuurlijk een eigen printer. De Epson L555 is de ideale gezinsprinter. Want deze printer wordt geleverd met genoeg inkt om twee jaar te kunnen printer (!) zonder het vervangen van de inktpatronen.

Namens Epson mag ik een Epson EcoTank L555 printer ter waarde van € 399 weggeven! Meedoen is heel makkelijk.

Ik word blij als je mijn Facebookpagina wilt liken en als je onderstaand tooltje invult (je e-mailadres gebruik ik natuurlijk alleen om je een bericht te sturen als je gewonnen heb). In het tooltje krijg je verschillende opties waarmee je de winkansen kunt verhogen (je kent ze wel Instagram/Pinterestfollow, commenting etc).

Verder ben ik natuurlijk erg benieuwd naar jouw knutseltips voor vaderdag. Heb je nog een leuk idee? Laat hem dan achter op Facebook of onder dit bericht 🙂 Meedoen kan tot 19 juni.

 

Meer informatie over de Epson printer

De L555 is ideaal voor het afdrukken van allerlei bestanden: kookrecepten, huiswerk, e-mails etc. En bovendien heb je ook geen gedoe meer met het vervangen van dure inktcartridges. De geïntegreerde inktreservoirs hebben een hoge capaciteit en kunnen eenvoudig bijgevuld worden met inktflessen van Epson. Met een EcoTank printer bespaar je dan ook tot 65% op je printkosten, zeker de moeite waard dus. En omdat de Epson EcoTank L555 printer is uitgerust met Wi-Fi-setup kunnen alle computers en laptops eenvoudig op de printer aangesloten worden.

Oja… als je de printer hebt gebruikt voor het maken van het Vaderdagcadeau, kun je hem natuurlijk ook altijd weer inpakken en alsnog aan papa cadeau geven. Voor het geval je toch graag een ‘gekocht’ cadeau wilt.

winactie Epson Printer