BierSpijs Wandeling Haarlem

Zondag a.s. vindt de allereerste, superleuke, Haarlemse, BierSpijs Wandeling plaats. Hoe dat gaat? Je leest het hier.

In de 17e eeuw telde Haarlem maar liefst 60 bierbrouwerijen. Veel van die brouwerijen lagen aan het Spaarne en met het water uit deze ‘Haarlemsche rivier’ was het prima biertjes brouwen. Geen wonder dus dat de eerste BierSpijs Wandeling juist daar plaats vindt: in Haarlem langs het Spaarne.

De BierSpijs wandeling: van IPA tot BIPA

Stel je voor: je vrije zondagmiddag kuieren langs het Spaarne. Onderweg wordt je verwend met de allerlekkerste speciaalbieren. Van IPA tot BIPA, van bruin tot blond. Klinkt goed toch? En dat is nog niet alles. De leukste restaurantjes aan het Spaarne hebben zich uitgesloofd om heerlijke gerechten te presenteren die perfect samengaan met die biertjes. Loopt het water je al in de mond? Dan moet je zeker meedoen aan deze BierSpijs Wandeling.

Haarlem_Spaarne

Programma 2016

Op zondag 3 juli 2016 word je van 15.00 tot 20.00 uur verrast door Het Pakhuis, Brasserie Tour de France, Roast Chicken Bar, Wolkers, Spaarne66 en Ome Pietje met bier en bijpassende spijzen.  Omdat je natuurlijk nieuwsgierig bent naar wat je drinkt, geven de bierbrouwers van Gulpener uitleg bij de BierSpijs combinaties. Een kaartje voor al dit lekkers kost maar 55 euro en is makkelijk te bestellen via de website. Wacht niet te lang, er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

proosten met bier

 

Deze winactie is verlopen

Ben je net zo’n bierliefhebber als wij op OHIMP? Dan doe je natuurlijk mee met deze winactie. Laat hieronder in een reactie weten met wie jij op 3 juli een biertje wilt drinken en… wie weet!

Meedoen kan tot donderdagavond 30 juni 18 uur. Daarna maakt Bonnie de winnaar bekend op Facebook.

Wil je zeker weten dat je deze wandeling niet mist? Dan gok je niet op deze winactie. Koop gewoon kaartjes en stel dat jij als winnaar uit de bus komt, dan krijg je je geld voor de gekochte kaarten terug. Een win-winsituatie dus!

Tot zondag 3 juli! Bonnie, Judith, Laura en ik zijn er sowieso bij 🙂