daniel wellington

What time is it? Tijd om je eigen Daniel Wellington horloge te winnen!! En kan je niet wachten, bestel er dan eentje met de 15% OHIMP kortingscode. Doe je mee?

De mail uit Zweden was heerlijk en begon als volgt:

Allereerst – petje af! Wij vinden jouw stijl geweldig. Ik ben Lisa en werk voor de Zweedse horlogemaker Daniel Wellington. Je foto’s spreken ons ontzettend aan en we kunnen ons goed voorstellen dat Daniel Wellington ook jouw smaak zou kunnen zijn.

Duhh, ik dacht het wel! En dus mochten Mia en ik een Daniel Wellington horloge uitzoeken en werden deze 2 dagen later vanuit Zweden bij ons in Haarlem afgeleverd.

Hoe vinden jullie ze?

De Daniel Wellington horloges zijn al een tijdje “hot”. Ze worden gekenmerkt door hun retro uiterlijk (hij zou ook zomaar van je opa geweest kunnen zijn?) en hun ronde vorm. Er zijn verschillende variatiemogelijkheden: zilver, rosé goud, qua grootte kun je variëren en ook qua bandjes.

winactie daniel wellington

Wij zijn helemaal happy met onze Daniel Wellingtons 🙂

Weet je wat nou zo leuk is? Ik heb het voor elkaar gekregen dat ik 1 van jullie ook blij mag maken met een Daniel Wellington horloge. En kan je niet wachten? Dan bestel je er gewoon alvast eentje in Zweden met korting.

Kortingscode Daniel Wellington horloge

De kortingscode is Bonnie_OHIMP en deze is geldig tot 15 augustus 2016. Bestellen kan hier.

daniel wellington

Ik heb gekozen voor dit horloge met blauwe wijzers, lekker kleurrijk 🙂

Deze winactie is afgelopen

Meedoen aan de winactie is heel makkelijk:

Laat mij in een reactie onder deze blog weten welk horloge van DW jij graag zou willen winnen en wie weet! De winnaar maak ik over ongeveer 3 weken bekend.

Natuurlijk word ik ook erg blij als je mijn Facebookpagina wilt liken en als je dit bericht deelt op jouw social media kanalen.

Succes!!

Mia en Bonnie