Pistache Den Haag

Den Haag, een heerlijke stad om cultuur te snuiven of te shoppen. Van al dat geslenter en gewinkel krijg je natuurlijk wel trek. OHIMP heeft een tip: Pistache in Den Haag.


De missie van Pistache: Jou voorzien van organisch en vers eten, of je nu een gezonde of een meer ondeugende eter bent. Ik (Ilja) val beslist onder de tweede categorie. Maar het mooie is, zelfs het ondeugende eten bij Pistache is gezond. Wat dacht je van pannenkoeken van zoete aardappel met vers fruit? Of een pompoenwafel met kokosroom en honing. Loopt het water je al in de mond? Dat is nog lang niet alles. Het hele menu bij Pistache is om te smullen!
Pistache Den Haag pannenkoekjes

Pistache Den Haag: midden in het centrum

Wat fijn is aan Pistache is dat het super centraal gelegen is, in de Prinsesstraat. Vanuit het Zeeheldenkwartier nog geen 10 minuten lopen. Maar ook vanaf het Vredespaleis of het Binnenhof kun je wandelen naar deze hotspot. Is het buiten mooi weer en wil je liever picknicken? Ook dat is geen probleem. Bij Pistache kun je ook een picknickmand bestellen of gerechten afhalen, om bijvoorbeeld op te eten in de paleistuin aan de overkant. Koninklijk picknicken.

Pistache Den Haag take away

Pistache in Den Haag: modern en relaxed

Bij Pistache kun je niet alleen lekker eten, het is er ook heel relaxed. Een moderne inrichting, maar allesbehalve kil. De zitplaatsen bij het grote raam lenen zich perfect voor een paar uurtjes mensen kijken. Wij ploffen neer aan het achterste tafeltje in de hoek. Zo kunnen we de hele zaak eens goed bekijken.

Pistache Den Haag interieur

Ondeugende eters: taart en wijn

We kijken langdurig op de kaart, maar kunnen eigenlijk echt niet kiezen. Wat is het probleem? We zien bij binnenkomst echt zalige taartjes staan. Maar tegelijkertijd hebben we het ook wel trek in een glaasje witte wijn. Taart en wijn? Why not! Ik neem de worteltaart, Bonnie kiest heel toepasselijk voor pistachetaart.

We hebben zitten smullen in ons hoekje. Van de taart, de wijn, de vriendelijke bediening en de sfeer. Pistache Den Haag, een absolute aanrader!