Ga je met de kinderen op vakantie naar Cascais in Portugal. Dan heb ik een accomodatietip voor je, waar het hele gezin helemaal happy is: Martinhal Cascais. Ik ben er 3 dagen met Mia en wij hebben het er zo heerlijk gehad! Hier lees je waarom ik denk dat deze locatie voor elke ouder een paradijs op aarde is.

Als de kinderen blij zijn, zijn de ouders dat ook. Het is een cliché maar o-zo waar. Bij Martinhal Cascais wordt ervoor gezorgd dat iedereen tijdens de vakantie aan z’n trekken komt. En daarin gaan ze heel ver, uiteraard zo ver als jij dat zelf wilt. Centraal staat in ieder geval 100% genieten.

Vanuit het vliegtuig direct in de chill modus

Mia en ik nemen de vroege vlucht. We vliegen op Lissabon Airport en vanaf daar is het zo een 40 minuten rijden. Als we aankomen bij Martinhal Cascais is het 9.00 uur en een aangename 24 graden. Vroeg! Perfecte temperatuur!! Dit is precies waar we op gehoopt hadden. Nu kunnen we de hele dag gaan chillen, aan de rand van een van de zwembaden.

We hebben geluk, we mogen gelijk inchecken!

Jeetje, moet je kijken! Dit is ons appartement voor de komende 3 dagen. Mia checkt of de wifi werkt, en ja hoor. Als een trein. Het zal nog lastig worden om haar mee op pad te krijgen in Cascais.

kamers Martinhal Cascais

Niet alleen het interieur in onze kamer is zo fantastisch, moet je ons uitzicht zien!

martinhal Cascais

Fantastisch interieur bij Martinhal Cascais

De hal vind ik prachtig, wat een fijne, lichte kleuren. En dat een mooi design gelijk staat aan kindonvriendelijk, daarin bewijst Martinhal het tegendeel. Overal zie je subtiel of juist opvallend dat kinderen hier van harte welkom zijn.

Van nanny’s tot strijkservice en van tienerwellness tot roomservice

Als je op vakantie gaat met het gezin in Cascais, dan kom je om van de omgeving te genieten, naar Lissabon te gaan en om te relaxen bij je accomodatie. Bij Martinhal Cascais vinden ze dat de hele familie ultiem moet kunnen genieten.

kinderparadijs Martinhal Cascais

En daarom hebben ze goed nagedacht over hoe ze de ouders kunnen ontzorgen tijdens hun verblijf. Zo kun je bijvoorbeeld als je met hele kleine kinderen (al vanaf 6 maanden!) reist, kinderopvang boeken voor een dag of dagdeel. Je kindje is dan in goede handen bij geschoold personeel en zo heb jij dan echt even tijd voor jezelf. Ben je met grotere kinderen op vakantie, dan zijn daar ook tal voor faciliteiten voor. Voor tieners als Mia hebben ze bijvoorbeeld een speciaal wellness programma, met o.a. een “teen facial”.

Sporten? Bij Martinhal Cascais kun je alle kanten op

Ben je gek op golfen? Bij Martinhal zijn verschillende golfterreinen waar je heerlijk kunt afslaan. Ook kun je er fitnessen, tafeltennissen en yoga-en. In de buurt zijn volop wandel- en hardloop mogelijkheden. En na je sportieve activiteit duik je natuurlijk even heerlijk de prachtige wellnessruimte in.

wellness Martinhal Cascais

Wat ook erg leuk is om te doen, is per fiets de omgeving en het dorpje Cascais te verkennen. Er zijn uiteraard ook mogelijkheden om verschillende kinderzitjes en -fietsen te huren. Mia en ik gaan op onze 2e dag op de fiets naar Cascais. Hoe leuk dat is, daar vertel ik snel meer over.

Culinair genieten

Martinhal Cascais heeft verschillende locaties waar je fantastisch kunt eten. Alle restaurants zijn kindvriendelijk: de menu’s bieden culinaire kwaliteit voor zowel kinderen en volwassenen. Voor baby’s zijn er verschillende, gezonde (!) purees verkrijgbaar. Ook is er bij elk restaurant een “kids play area”, zodat het niet een al te groot gekkenhuis wordt.

En kijk, mijn ontbijtje. Er is voor ieder wat wils, Mia smult van de wafels en roerei en ik van de ruime keus aan versfruit en yoghurt met toppings

En, enthousiast geworden? Meer informatie over de accomodatie en de prijzen vind je op de site van Martinhal. In Portugal hebben ze in totaal 4 resorts, waarvan ik Martinhal Beachresort in Sagres al eens eerder met Mia heb bezocht.