gouden driehoek edelstenenset

Laatst tijdens een edelstenen workshop heb ik geleerd over de Gouden Driehoek edelstenenset. Als je 3 edelstenen  in een driehoek in je huis legt, zou dit bijdragen aan een gezellige, liefdevolle en harmonieuze sfeer in huis. Ben je er benieuwd naar? Ik mag 2x de zgn. Feel at Home set weggeven.

De Gouden Driehoek edelstenenset bestaat uit amethist, bergkristal en rozenkwarts. Ik vind het prachtige stenen die wat mij betreft sowieso goed passen bij m’n interieur. Je hoeft dus eigenlijk niet eens perse te geloven in de kracht van edelstenen, om deze Gouden Driehoek edelstenenstet in huis te hebben.

Wat is de Gouden Driehoek 

In huis is het een drukte van jewelste als het om energiestromen gaat. Om deze energie harmonieus te krijgen en te houden is er de gouden driehoek. Dat zijn de drie stenen drie stenen amethist, rozenkwarts en bergkristal. Ze hebben elk met een eigen unieke kracht maar samen versterken ze elkaar en zijn ze goed in staat om negatieve energie om te zetten in positieve energie. Er komt weer harmonie en een liefdevolle, prettige sfeer in huis, in een kamer of zelfs op kantoor.

de driehoek van edelstenen

Welke werking hebben de drie stenen afzonderlijk?

De amethist: Met een amethist in huis kun je sneller ontspannen en bent je minder druk in het hoofd. Dus goed tegen stress en spanning, hij zorgt voor rust en ontspanning. In de slaapkamer zorgt hij voor een goede nachtrust en verder werkt de amethist is ook een heel goed bij hoofdpijnklachten.

De bergkristal: Reinigt de energie van de ruimte en heeft gelijk een goede reinigende werking op de mens. De energie van de bergkristal is activerend, maakt vitaler en werkt tegen pijn. Heldere gedachten en goede ideeën krijgen weer ruimte in je hoofd.

De rozenkwarts: staat voor zachtheid, liefde en pure emoties. Hij zorg voor vrede, liefde en gezelligheid in huis. Bewerkstelligt een positieve emotionele uitwisseling onderling. Rust in het hart zorgt voor harmonie van binnenuit. Met de rozenkwarts leert je van jezelf en van de ander te houden.

edelstenen reinigen

Geloven in edelstenen, ik doe het!

Al mijn hele leven lang ben ik gek op stenen. Als ik alle stenen die ik van ‘stroperijen’ door de natuur bewaard had, zou ik er denk ik een heel huis mee kunnen bouwen. Tip: lees deze blog waarin ik nog veel meer vertel over mijn liefde voor stenen en de Gouden Driehoek.

Winnen: de Gouden Driehoek edelstenenset

De edelstenen workshop werd gegeven door Hanneke van Rock your World. Zij weet ontzettend veel van de ayurvedische geneeskunde, edelstenen en geuren die de zintuigen positief prikkelen. Ze heeft een aantal combinaties van edelstenen en geuren gemaakt, die een goede werking hebben op bepaalde situaties. Is je hormoonbalans bijvoorbeeld niet optimaal, dan heeft zij de Instant Feel Better Kit. Ook zijn er kits om beter van te slapen of om je wat blijer te voelen. Alle kits bestaan minimaal uit sprays en edelstenen, eventueel aangevuld met een ander verzorgingsproduct. De Feel at Home set bevat alledrie de edelstenen amethist, bergkristal en rozenkwarts. Plus de heerlijke Rock Your House spray.

homespray RYW

Ben je benieuwd naar de Feel at Home set?

Van Hanneke mag ik 2 sets weggeven en meedoen is heel makkelijk. Laat mij in een reactie onder deze blog weten waarom jij dit pakket zou willen winnen en… wie weet. Ook fijn natuurlijk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. Heel veel succes!!

winnen: gouden driehoek edelstenen set