Ben jij ook dol op bruiswater? Puur, met een schijfje citroen, bij wat limonade of jus d’orange… ik vind bruiswater heerlijk. SodaStream heeft een superleuk nieuw apparaat, in zwart, wit, ijsblauw of roze. OHIMP mag er eentje weggeven! Doe je mee?

SodaStream is de maker van apparaten waarmee je in slechts enkele seconden zelf bruisend water maakt. Dat is lekker handig. En de plastic flessen die je daarmee bespaart maken het allemaal ook nog eens heel duurzaam. Van licht bubbelend tot intens bruisend, met of zonder toegevoegde smaak. Eerder maakte ik bijvoorbeeld deze gemberlimonade, die superlekker smaakt met bubbels.

Daar komt bij, het apparaat is door z’n leuke design een aanwinst voor de keuken:

recept gezonde icetea

Ik heb het SPIRIT model, de laatste innovatie van SodaStream! Deze is verkrijgbaar in het zwart, wit, ijsblauw en roze (die laatste is ook al zo leuk!). Ik heb er een aantal nieuwe “flavors” erbij gekregen, die bestaan uit 50% geconcentreerd vruchtensap, zonder kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Mia is hier helemaal fan van, helemaal als hij gemaakt is met vers bevroren fruit (kiwi en blauwe bessen) en wat partjes citroen.

Lekkere drankjes met bruiswater

Heerlijk vind ik jus d’orange in een grote pul, aangelengd met bruiswater. Niet alleen lekker en verfrissend, maar ook nog eens supergezond. Verse jus d’orange vinden we eigenlijk allemaal best wel vanzelfsprekend, maar sinaasappels doen zoveel goeds voor ons. Zo zijn ze bloeddrukverlagend en een oppepper voor onze huid. Hier heb ik 6 voordelen van jus d’orange beschreven.

sodastream apparaat winnen

En dit vind ik ook een heerlijk recept. Je zet gewoon een pot van je favoriete thee en laat hem lekker lang trekken (en afkoelen). Vervolgens schenk je een glas halfvol, doet er ijsklontjes en bruiswater bij:

Recept: gezonde ijsthee met gember, citroen en munt

Deze winactie is afgelopen

Winnen: het nieuwste SodaStream bruiswater apparaat:

OHIMP mag 1 compleet SodaStream apparaat + een aantal flavors weggeven. Meedoen is heel makkelijk. Laat in een reactie onder dit artikel weten wat jouw favoriete drankje met bruiswater is en geef gelijk aan naar welke kleur jouw voorkeur uitgaat. Lichtroze of ijsblauw? Dat wordt nog lastig kiezen 😉

De winnaars maak ik over ongeveer 3 weken bekend. Ook fijn als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media (Facebook en Pinterest bijvoorbeeld).

sodastream review