SodaStream, de producent van die fijne bruiswaterapparaten, kondigt een nieuwe limited edition aan: de Urban Grey variant. Een bruiswaterapparaat is een heel fijn en handig ding om – je raadt het al – zelf bruiswater te maken. Iets voor jou? Dan heb ik goed nieuws… OHIMP mag namelijk 2x een Urban Grey SodaStream apparaat weggeven! Doe je mee?

SodaStream kondigt de lancering aan van haar nieuwe Décor-editie, en voegt daarmee speciaal voor de feestdagen een nieuwe kleurtint toe aan het bekroonde bruiswatertoestel Spirit. De stijlvolle Spirit Décor kreeg de moderne kleur Urban Grey en heeft een herbruikbare fles. SodaStream Décor is geïnspireerd door de allernieuwste kleuren in mode en interieur. Nu mensen meer tijd in huis doorbrengen, zijn apparaten die het dagelijkse leven thuis makkelijker maken zeer geliefd.

Recept voor verse muntsiroop

Feestelijke drankjes

De nieuwe Spirit Décor maakt het mogelijk om thuis bruisende drankjes te maken en helpt – met zijn herbruikbare fles – het milieu te redden van duizenden plastic wegwerpflessen. Net als de reguliere Spirit-toestellen is dit unieke Décor-exemplaar snel en makkelijk te gebruiken of mee te nemen, en bepaal je dankzij de handige drukknop zelf de hoeveelheid bruis.

Eigenlijk is dit bruiswaterapparaat een heel geschikt cadeau voor de feestdagen?!

Cocktails en limonades met bruiswater

Al een paar jaar ben ik fan van SodaStream, omdat ik drankjes met bruiswater heerlijk vind. Dit zijn een aantal van mijn favoriete recepten:

Meer recepten met bruiswater vind je ook hier.

Winnen: 2x een Urban Grey SodaStream bruiswaterapparaat

In samenwerking met SodaStream mag OHIMP 2x een gloednieuw bruiswaterapparaat cadeau geven. Wat moet je doen om kans te maken: laat mij in een reactie onder deze blog weten welk drankje jij wilt gaan maken met je nieuwe bruiswaterapparaat en… wie weet! Over 3 weken maak ik de winnaar bekend.

Ook fijn als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media (Facebook en Pinterest bijvoorbeeld). Veel succes!!