PPVDW: Maaam mag ik een peel-off houtskoolmasker

Puberperikel van de week: “Maaam, mag ik een peel-off houtskoolmasker?”

“Een wat?!”
“Weet je niet eens wat dat is! Ben jij nou een blogger?!”

Goed, een peel-off houtskoolmasker dus

Een dergelijk koolmasker blijkt helemaal de bom te zijn onder pubers en beautybloggers en -vloggers. Mia is vlogverslaafd (niet aan mijn Libelle vlogs uiteraard) en weet allang wat een koolmasker is: een zwart masker waar je huid heel glad van wordt en dat je er niet afwast maar aftrekt.

Ik ga een speuren op het internet en kom uit bij het Daytox houtskoolmasker van Douglas.

Het houtskoolmasker belooft:

  • Een intense en diepe reiniging.
  • Overtollig talg te absorberen.
  • Bij regelmatig gebruik mee-eters te voorkomen.
  • Als resultaat een stralende teint.

Het lijkt me een prima product voor pubers dus Mia mag gaan smeren. Ik sla even over, in het product zit nl. parfum en daar kan ik niet tegen.

Mia smeert, tuit haar lippen en schiet selfies. Alleen al voor de lol is het houtskoolmasker allesbehalve een miskoop.

Wat Mia er van vindt?

Het ruikt superlekker, het smeert heel gemakkelijk en na afloop is haar huidje lekker glad en zacht. Alleen het masker eraf halen doet wel een klein beetje pijn. (Je moet je voorstellen, het masker wordt een soort elastisch en trek je er dus als een vel vanaf. Dat is natuurlijk ook de bedoeling, want zo haal je de onzuiverheden weg).

Tiener blij, moeder blij 😉

Sharing is caring
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInPrint this pageEmail this to someone8 thoughts on “PPVDW: Maaam mag ik een peel-off houtskoolmasker

  1. Babbe

    Ik zie af en toe van die filmpjes voorbij komen en het lijkt dan zooo pijnlijk, maar na dit blogje wil ik ook, hahahahha. (mooie foto’s van je dochter!)

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »