101 karakters histor deelnameHistor heeft een superleuke actie: Piet Hein Eek (die van die mooie meubels en woonaccessoires) heeft een kastje voor Histor ontworpen. Je moet insturen hoe jij dit kastje wilt gaan beschilderen (met Histor natuurlijk) en maakt dan kans om dit in werkelijkheid te gaan uitvoeren in de geweldige studio van Piet Hein Eek!! (Op 9 november samen met 100 andere winnaars).

Ik vind het kastje cool! Dus ik doe mee. Ik moet eerst op de Facebook pagina van Histor aangeven wat voor “karakter” ik voor het kastje in gedachten heb. Ik geef er een prachtige schwung aan, van zachte ijscokleurtjes, vol met glans en er vanaf spattende coollness. Kastje in the pocket zou je denken… Maar nee.

Stap twee – om nog meer kans te maken – is je ontwerp op de schets van het kastje uit te werken.

Zoals gezegd: ik vind het kastje tof dus ik doe het! Ik print de tekening uit en ga op zoek naar mijn favoriete Histor ijsco kleurtjes in Mia d’r stiftenbak. Tsja daar zit natuurlijk geen ijsblauw, pastelroze, okergeel en mintgroen tussen. Ik weet daar wel raad mee, en duik mijn lades nagellak (5) in… Gevonden! (soort van dan).

Liniaal pakken, potlood slijpen, groene smoothie erbij (want ik kan voor deze klus wel een dosis extra energie gebruiken, receptje volgt nog), heb er zin in!
Ik trek lijnen, zoek voorbeelden van smeltende ijsjes op internet, ik lak, dep, wrijf, zucht, lak, maak pompoensoep, lak weer, gum, schrijf en voila… Klaar!!!
Hoe vinden jullie ‘em geworden?! Niet zeggen dat het net een schilderwerkje van een 6-jarige lijkt hè.. (want dat zie ik zelf ook wel :-))

101 karakters histor inzending
Kan jij dit beter? Vast wel… doe dan ook mee! (kan tot de 15e geloof ik)