bubbels wasbar

Haarlem is een bar rijker! En niet zomaar een bar, maar een wasbar. Ik hoor je denken, wasbar… kan ik mezelf dan laten wassen aan de bar?!
Nee, je kan de was doen (wassen, drogen, strijken, laten repareren) en terwijl je wacht een drankje drinken, (Surinaams) broodje eten en gratis gebruik maken van fijne wifi! En dat allemaal in een superleuke ruimte (ik vind de wasmachines zelf al helemaal de moeite waard!)

Bubbels wasbar bar

Ik had niet eerder van een wasbar gehoord, jij? Maar ik behoor met mijn tot dusver prima werkende Zanussi wasmachine waarschijnlijk ook niet tot de doelgroep. Hoewel, over een paar jaar: “Mam, wanneer ga je nou eens mijn spijkerbroeken wassen!!” Ik stuur die Mia gewoon lekker naar de wasbar 😉

Bubbels wasbar wasmachines

Bubbels wasbar lijkt me nou echt een mooie hotspot voor Haarlemse studenten. Eten, drinken, wifi. Scherpe prijzen ook.

Extra leuk: bedenk je tijdens het wassen  “hé, ik zou mijn haar wel weer eens willen laten knippen”? Dat gaat Bubbels Wasbar ook snel in orde maken (krijgt de term wasbar toch nog die dubbele lading).

bubbels wasbar prijzen

Bubbels Wasbar (bij de Botermarkt, 20 meter bij Mabrouk vandaan)
Gasthuisstraat 36
2011 XP  Haarlem
023-5420110
www.bubbelswasbar.nl

Ik zie dat deze geweldige ruimte ook te huur is voor feestjes! (vast geen schuimparty’s)

PS One Hand in my Pocket is on Facebook too. You like don’t you 😉