Villa Arena Popup Store collage 1
“Waar ben je?”, vraagt J. “In Villa Arena.” zeg ik. “JEK!!!” antwoordt J.  Beetje onterecht, helemaal nu deze leuke Pop-Up Store vanaf 5 april haar deuren opent!

Ik moet bekennen, ik was hier voor werk (Sanoma, Blogtoday en Villa Arena gaan op zoek naar dé Villa Arena blogger van 2014), helemaal vrijwillig stap ik op zaterdagochtend ook niet een Woonmall binnen. Maar op de terugweg naar de parkeergarage viel mijn oog op het Mr. Right kussen. “Zou het?” dacht ik nog. Nee, geen mr. Right hier in Villa Arena (het kussen erachter past toch veel beter bij mij).

Ik zie ook een hoop ander tof woonspul!

Villa Arena Popup Store collage 2

De takelwagen met lamp bijvoorbeeld. Of dat gouden pistool, als vaasje. Superleuke klok met dat gouden randje! Zo een retro fototoestel zou aan mijn muur thuis zeker niet misstaan…

Deze Pop-Up Store is een initiatief van poush.nl en Clear Concept. Samen hebben zij verschillende labels bij elkaar gezet met hele leuke retro en vaak handmade woon- en lifestyle producten.

Villa Arena Popup Store collage 3

Hieronder de Pop-Up Store owners. Ik weet eigenlijk niet hoe ze heten. Wel dat ze erg aardig, vrolijk en enthousiast zijn.

Villa Arena Popup Store collage 4

Vandaag was een dag om dromen waar te maken… 80 bloggers hopen een opdracht binnen te halen. Drie dames openen hun winkel. En ik? Ik race naar huis om verder te werken met I. aan het nieuwe website design van OHimP. Leuk klusje!!

Tot slot: Ik heb nog wel meer leuke winkels gespot in Villa Arena. Ook vtwonen komt binnenkort met een paar goeie shoppingroutes. Je kan het gerust een keer proberen. Deze Pasen misschien?