Mia en ik gaan op zaterdag 12 juli om 18.00 uur naar de catwalk show van Spijkers en Spijkers in de Westergas. Wie gaat er mee? Ik mag 2 kaarten weggeven. En misschien mogen we zelfs backstage!!

Afgelopen winter was ik ook bij de FashionWeek in Amsterdam. Ik vond het geweldig! Al die fotografen, de super fashionable types en ik zag zelfs door de té hoge hakken struikelende mannequins. Ik keek mijn ogen uit! (overigens bleken sommige valpartijen perfect uitgevoerd te zijn door professionele dansers..)

crash catwalk

Over de FashionWeek:

Twee keer per jaar barst het Amsterdams modefeest los, van 4 tot en met 14 juli is de zomereditie. Professionals uit het modevak én liefhebbers van mode kunnen hun hart weer ophalen aan een “modieus” programma op het Westergasterrein. Het is de bedoeling dat de hele stad betrokken wordt bij dit event. Het draait hierbij echt om mode van Nederlandse bodem. Gedurende tien dagen worden er op verschillende locaties in Amsterdam tien presentaties, lezingen, tentoonstellingen en feesten gehouden, allemaal met een ‘modetintje’.

Spijkers en Spijkers is een Nederlands mode ontwerpersduo bestaande uit de tweelingzussen Truus en Riet Spijkers. Ze studeerden begin jaren ’90 af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem en wonnen sindsdien vele modeprijzen. Zaterdag 12 juli presenteren ze de nieuwe collectie voor hun label SIS

FashionWeek

Heb je zin in de FashionWeek Spijkers en Spijkers show? Laat het me weten via onderstaand tooltje. Gezellig! (onze outfits hangen al klaar :-))

a Rafflecopter giveaway