Helemaal in de oranjestemming ga ik op zoek naar een wortelsoeprecept. Op Google kom ik veel meer tegen dan lekkere soepjes. Wortelen blijken heel goed te zijn voor je huid! Ik kwam dit wortel gezichtsmasker tegen…

Lijkt me niet heel moeilijk:

  • 1 wortel
  • 1 eetlepel honing
  • 2 eetlepels olie (ik deed arganolie)

De wortel kook je gaar en prak of blend je vervolgens tot een glad prutje, samen met de honing en olie. Ziet er goed uit! Lekker oranje… Sjakie vind het heel interessant! Het smeren vind ik lastig. Hoe blijft dit goedje zitten? Toch weet ik naar de bank te manouvreren, onderweg diverse stukken wortelmasker verliezend. Ik laat het 10 minuutjes intrekken en spoel het dan vlug weer af. Het resultaat mag er wezen, voelt echt super GLAD!!!

Nu de vloer schoonmaken…

(hier heb ik nog 5 tips voor een gezonde huid met wortel beschreven)