Vandaag ga ik Judith een geluksmoment bezorgen: een heerlijke, complete en luxe kappersbehandeling bij Rob Peetoom. Niet de allergoedkoopste salon, maar in mijn ogen wel de allerbeste. Zou ze er zin in hebben?

B: “Zeg Juud, ga jij eigenlijk nog wel eens naar de kapper? ”
J: “Nee, geen tijd voor. M’n blondspray werkt prima hoor”.
B: “Ja en het is ook altijd best duur hè, en kost zoveel tijd”.
J: “Precies! Ruim 3 uur zit ik dan in die stoel, het is altijd zo een geplan en geregel”.

Dit gesprek had ik met Judith een week geleden. Ik was subtiel aan het polsen hoe ik Judith’s geluksmoment zou gaan inrichten. Bram (haar man) was partner in crime. Hoefde hij niet te werken en kon hij bij Bennie (hun zoontje van bijna 2) blijven? Ja, dat kon. En Bram zou zorgen dat Judith thuisbleef de desbetreffende ochtend en niet weer van hot naar her zou gaan sjesen. “Hoe ga je dat voor elkaar krijgen?” vroeg ik….

Het verrassingsmoment

Het is zaterdagochtend 10.30 uur. Via de geheime whatsapp hotline met Bram krijg ik telkens updates door. Het is nog best spannend, Judith wil ‘em peren. Ik moet snel zijn! Ik rij hun straat in en Judith staat klaar om weg te fietsen. “Hé, wat doe jij hier!!” zegt ze verrast. “Ik kom jou halen! Je gaat met me mee, we gaan naar Rob Peetoom voor een heerlijke complete behandeling!”. Ze kijkt me glazig aan en stamelt “nee hoor, ik moet brood halen. En een regenjas.” Die is duidelijk in de war. Ze kijkt naar Bram, dan weer naar mij en tot slot naar zichzelf in mijn autoruit. Haar verbazing maakt plaats voor een harde schaterlach: “haha! Vandaar ons gesprekje vorige week. En jij wist hier zeker van Bram?!”

IMG_6188.JPG

Nog zo een partner in crime is Alexander Peetoom. Hij heeft geregeld dat we – behoorlijk last-minute – compleet in de watten gelegd gaan worden. We worden gekleurd, geknipt, gestyled en krijgen als toetje een Anastasia wenkbrauw behandeling.

Oeh we hebben er zin in!

Een team aan stylistes komt naar Judith’s haar kijken. Ze hebben er duidelijk verstand van: “ik zou in dit gebied T gebruiken en op het sprayblond stuk A”. Eigenaar Vinent Langedijk adviseert en spreekt het gewenste kapsel door. Judith vind het allemaal best en geniet zichtbaar. Phoebe is mijn topstyliste en ik hang vanwege een ingewikkelde verfkwestie (van donker naar wat lichter gaat niet zo 1-2-3) voornamelijk in de stoel bij de wasbak. Maar dat is allesbehalve een straf bij Rob Peetoom:  het zijn stuk voor stuk superdeluxe massagestoelen!! Judith zie ik af en toe voorbij hobbelen, we hebben contact via Whatsapp.

IMG_6189.JPG

Tsja, tijdens het bezoek zelf zien we er niet op ons best uit, maar het kan ons niet schelen. Dit is puur genieten, wat een me-time!  Uiteindelijk worden de laatste “creative director” en “top styliste’ handen aan ons gelegd, krijgen we nog wat welkome stylingtips (want probeer het zelf thuis maar weer eens zo te krijgen) en gaan we betalen. The bill is on me! 🙂

Kijk, hier zie je hoe relaxt Judith wordt van de massagestoel:

Geluksmoment geslaagd? Ja!! Kijk ze stralen die twee.

O ja, een bonustip vanuit Rob Peetoom: zijn je kleren natgeregend? Zet gewoon even de fohn erop.

IMG_6190.JPG

Mag ik jou misschien ook een geluksmoment geven?

Ik mag nl. 3 Staatsloten voor de Gelukstrekking van 1 oktober weggeven! Meedoen kan tot 28 september 18.00 uur. En dat gaat heel gemakkelijk: met het tooltje hieronder. Je kunt je aanmelden met je e-mailadres of met je Facebookaccount. Hoe meer opties je doet (kwestie van het rechter driehoekje aanklikken achter de verschillende opties waardoor het menu’tje uitvouwt), hoe hoger de winkansen. Een winnaar wordt ad random en automatisch geselecteerd door het tooltje. 

a Rafflecopter giveaway

Eerdere geluksmomenten:
Geluksmoment 1/5 Buurvrouw Rita gaat op reis
Geluksmoment 2/5 De havenrondvaart met mijn moeder
Geluksmoment 3/5 Jet krijgt èchte hardloopschoenen
Geluksmoment 4/5 Met m’n strandmatties eten bij Loetje

Staatsloterij Gelukstrekking

Tijdens de Staatsloterij Gelukstrekking  worden 100 hoofdprijzen van € 100.000,- weggeven. Wat een fijn bedrag! Mijn fantasie slaat gelijk op hol. Wat ik zou doen met een ton?! Met mijn “besties” (en Mia en haar “bff’s”) een gigantische roadtrip door Amerika maken. Ik zie het al voor me, al die vrouwen en meiden in een stoet megacampers de USA onveilig maken. Of… neem het lot in eigen hand koop vast  hier zelf je Gelukslot.