Zillertal hiken

Afgelopen dagen was een feestje. Ik was in Tirol in het Zillertal, dicht bij Innsbruck. In deze tijd ligt er gewoonlijk wel sneeuw. Maar onze bergen waren groen, een uitzondering daargelaten… Geen punt! Ook zonder sneeuw hebben wij ons goed vermaakt. En bovendien staat er een fijne gletsjer op het programma, waar altijd sneeuw ligt. Maar allereerst: waarom ben ik hier?! 

Samen met een aantal andere bloggers ben ik uitgenodigd door reisorganisatie JUST AWAY voor een leuk tripje Tirol. We worden van A tot Z vermaakt en hebben een vol programma waaronder: een tripje Innsbruck, eten op de top van de berg, genieten van de wellness in het hotel, skiën op de Hintertux gletsjer en een ijspaleis bezoeken.

Deze ouwe sok gaat om 23 uur naar bed

Tja daar zit je dan, als 40+ blogger tussen de 26- bloggers. 5 gangen in de buik, een schnaps proeverij beleefd en nog een paar glazen wijn achter de kiezen. “Laten we naar de kroeg gaan!!” Oppert 1 van de reisgenoten. “Jaaa!” klinkt er eenstemmig. Behalve dat ene moedertje, haar wallen nemen steeds grotere proporties aan en haar gedachten dwalen inmiddels allang af naar dat heerlijke grote bed…

6.30 word ik wakker.

Oef dat is wel heel vroeg. Wat zal ik gaan doen? Mijn magic hour app (de app die je vertelt wanneer de mooiste fotografie-uren zijn aangebroken) vertelt me dat het om 7.00 uur zover is. Ik doe mijn rolluik open, de app heeft niet gelogen… Wat een ochtendgloren!

IMG_1621.JPG

Met mijn Eastpak op de rug en de iPhone in mijn hand ga ik op pad. Hiken in Tirol! En ik heb er geen spijt van, moet je zien:

IMG_1624.JPG

IMG_1625.JPG

IMG_1618.JPG

IMG_1617.JPG

IMG_1616.JPG

Heb jij nog een “echte” camera? Ik ben heel erg blij met mijn iPhone 6+ (jaja, die grote inderdaad), waar ik prima foto’s mee maak.

Om 8.30 ben ik weer terug en kan ik nog net wat OHimP-werkzaamheden verrichten in mijn tijdelijke “kantoortje”.

IMG_1628.JPG

Wat een fijn hotel hebben we, zo lekker typisch Oostenrijks, maar wel met goed eten, wellness en té lekkere bedden.

Kijk, dit is ons groepje:

IMG_1627.JPG Noortje, Tommie, Stan, AnneMerel, Mike, Suzanne en Bonnie.
We staan hier in Innsbruck, waar we een superdag hebben gehad. Hierover later meer…

Wat is JustAway?

Stel je wilt op vakantie of een weekendje weg, maar je weet nog niet precies waar naartoe. Op de reissite van JUST AWAY kun je gemakkelijk zoeken op thema en geef je je eigen budget van tevoren aan. De site is super overzichtelijk en de prijzen heel aantrekkelijk. Snel boeken is een must, want de aanbiedingen zijn maar beperkt geldig. Ik heb zeker wel een aantal favorieten. Wat dacht je van deze: shoppen in New York (waaahhh!!!)