Fusion Praag

Laatst was ik in Praag en daar heb ik toch zo een leuke tijd gehad! De stad heeft me op alle fronten verrast. Klassiek, urban en industrieel, Praag has it all! Ik voelde me als een vis in het water in het Fusion hotel. Zo zou het er bij mij thuis ook uit kunnen zien:

Praag bezocht ik helemaal in mijn uppie en dat was best prettig. Ik kon van ’s morgens vroeg tot ’s avonds “laat” zelf bepalen wat ik ging doen. En dat was behoorlijk veel! Daarom zeg ik ook “laat”, want veel later dan 22 uur is het niet geworden. Na een dag indrukken opdoen, slenteren, shoppen en fotograferen plofte ik ’s avonds compleet uitgeteld op mijn heerlijke Fusion Hotel bedje.

Fusion Hotel Praag

Als je de inrichting zo ziet, dan snap je denk ik wel dat ik me hier helemaal thuis voelde? Al tijden wil ik thuis brandweerkranen verwerken in mijn interieur. In het Fusion Hotel worden ze op de kamers gebruikt als kapstok. LIKE!!

Niet alleen de kamers zijn top, ook op de gangen is het een creatief feestje van jewelste. Moet je kijken wat een fijne huisstijl, daar word ikl vrolijk van:

typografie Fusion Hotel

Het Fusion Hotel heeft verder:

  • een 360 hotel bar
  • met een fijn lounge gedeelte (heb ik van horen-zeggen dan hè)
  • en een handige Skype ruimte.
  • Er is ook een heerlijk restaurant
  • en een soup-bar met allerlei lekkere… soepjes.
  • een mooie winkel met “urban” kleding en accessoires
  • heel leuk, behulpzaam en gezellig personeel

Fusion hotel overzicht

Fusion Hotel
Panska 9
110 00 Prague 1 – Czech Republic

Zelf naar Praag?  Check hier de goedkope vliegreizen via Tix.nl

Op de Facebook pagina van Tsjechië krijg je allerlei leuke tips over wat er allemaal te doen is. Ik wil terug!