Camilla Lackberg

We hebben vakantie! Allereerst gaan we een paar dagen heerlijk chillen in het strandhuisje. Zonder verplichtingen,  met een fijne stapel boeken en tijdschriften. Op het leesmenu staat: de Dwarsligger Engeleneiland van Camilla Läckberg.  Ik heb er 3 van deze schrijfster, en mag er ook 3 x 3 weggeven!

Ik maak net mijn laatste Dwarsligger uit: Slaap zacht Johnny Idaho van Auke Hulst. Een super interessant boek over de nabije toekomst met 3 hoofdpersonen die elk een eigen verhaallijn hebben wat uiteindelijk bij elkaar komt. Daar hou ik altijd van, dat je eigenlijk verschillende verhalen in een boek leest.

lezen bij strandhuisje

Maar goed, nu dus Camilla Läckberg. Ik heb er 3 liggen van deze Zweedse schrijfster:

  • Vuurtorenwachter: over de raadselachtige moord op een gemeentelid.
  • Leeuwentemmer: Over vermissingszaak van een jong meisje, die in een stroomversnelling raakt als haar verminkte lichaam wordt gevonden.
  • Engeleneiland: over de verdwijning van een heel gezin van het eiland Val, waarbij alleen de eenjarige dochter achterblijft.

winactie Camilla Lackberg

Je hebt het waarschijnlijk al door? Camilla Läckberg schrijft literaire thrillers. Ik ben niet altijd even dol op thrillers, ze benaderen wat mij betreft altijd net teveel de spannende werkelijkheid. Liever lees ik Stephen King, ook spannend, maar dan gestoord en maf. Maar ik heb zoveel goede verhalen gehoord over Camilla Läckberg. Bovendien, ze komt uit Zweden, een land waar Mia en ik deze week een paar dagen vakantie gaan vieren! (We gaan naar Linköping en verblijven o.a. in een typisch Zweeds bed & breakfast. Daar gaan we o.a. gaan paardrijen en kanoën, maar daarover heel binnenkort meer).

Deze quote van Trouw trekt me definitief over de streep:

Plots die je vanaf de eerste bladzijde vastgrijpen en pas loslaten als de laatste gelezen is“.

dwarsligger Camilla Lackberg

 

Dat wil ik, een boek dat ik opensla en niet meer wil wegleggen totdat het uit is. Nou ik kan je vertellen, het klopt hoor. Mijn eerste “Camilla” was Engeleneiland, ik heb gelezen en gelezen, dwars door alles heen. In volle overtuiging kan ik zeggen: Engeleneiland is een boek dat in een ruk uit moet. Op naar de volgende van Camilla Lackberg 🙂

Dwarsligger boeken

Ik ben fan van dit handzame formaat boekjes. Zo klein, je neemt ze overal mee naartoe. Bovendien is lezen in bed wel heel gemakkelijk, want de tekst lees je dus dwars. Meer over Dwarsligger en alle titels die zijn verschenen lees je hier.

3 x Camilla Lackberg

Deze winactie is afgelopen

Heb je zin om mee te lezen? Winactie: 3 x 3 dwarsliggers van Camilla Läckberg

Ik mag 3 van jullie blij maken met een stapel Dwarsliggers van Camilla Läckberg. Je krijgt de zelfde titels als die ik heb: Vuurtorenwachter, Leeuwentemmer en Engeleneiland.

Meedoen is heel makkelijk: ik word blij als je mijn Facebookpagina wilt liken en als je onderstaand tooltje invult (je e-mailadres gebruik ik natuurlijk alleen om je een bericht te sturen als je gewonnen heb). In het tooltje krijg je verschillende opties waarmee je de winkansen kunt verhogen (je kent ze wel Instagram/Pinterestfollow, commenting etc).

Veel succes!

dwarligger lezen