Al slenterend door de binnenstad van Haarlem – op zoek naar leuke oorbelletjes – kom ik uit bij concept store Mashed. Leuke oorbelletjes zijn er zeker, maar ik zie zo veel meer. Wat een fijne shop! De winkel verlaat ik dan ook met iets meer dan alleen een paar sieraden…

Mashed werkt volgens het principe – alles wat je ziet is te koop. Dus de stoelen, de posters aan de muur, de lampen aan het plafond. Terwijl ik er snuffel komt een heerlijke koffiegeur me tegemoet.

Koffie bij Mashed

Zoals het een echte concept store betaamt is er bij Mashed lekkere koffie te krijgen.

Ik ben al voorzien, want ik kom net bij een ander leuk koffietentje even verderop vandaan, Brandmeesters (wat je daar allemaal kunt doen lees je hier). Liever thee of een ander drankje? Help yourself.

Fijne stationary bij Mashed

Al bij binnenkomst ben ik in de ban van de stationary. Ik zie stempels, veel stempels. En leuke schriftjes. Ik ben een sucker voor zowel stempels als schriftjes dus ik kan mijn lol op.

Mashed in Haarlem is er voor zowel mannen als vrouwen. 

Maar ook cadeautjes voor kinderen zijn er volop. Een mooi skateboard, een verantwoord bordspel, een lief armbandje of die stempels.

Mijn selectie gifts:

Ik ga voor de ananas oorbelletjes. En een stempel, olifantenposter, schriftje en kaars neem ik ook mee 🙂

Mashed concept store in Haarlem

Kleine Houtstraat 19
2011 DD Haarlem
0031636282879 

Facebookpagina 

[map id=”11″]