Zaterdagochtend, ik ben er dol op. Echt een moment om even naar de markt te fietsen om verse producten aan te schaffen. Mijn favorieten: fruit, brood en bloemen. Laatst had ik een simpel bosje bloemen laten maken en ik dacht, deze kan ik mooi in mijn Water Bag zetten. Er zijn tal van leuke manieren om je bloemen in het water te zetten, ik heb de 8 allerleukste, creatieve vazen van Pinterest geplukt.

De ananas vaas

Laat ik gelijk maar beginnen met de meest maffe, creatieve vaas, gemaakt van een ananas. Geweldig toch?! Het lijkt me wel een klus om de ananas uit te hollen, maar daarvoor heb ik een handig filmpje op YouTube gevonden.

Vaasjes van transparante flessen

Laatst proefde ik min of meer gezonde cola. Best lekker, maar het ging mij eigenlijk om het flesje. Die zou het geweldig doen als vaasje! Je kunt er eentje met een mooie tak plaatsen als eyecatcher, maar meerdere bij elkaar – al dan niet opgehangen – doen het natuurlijk ook goed.

Oude theepot? Met een bloemetje erin fleurt hij weer helemaal op.

Over creatieve vazen en oud servies gesproken… wat vind je van deze kopjes?

Oude apothekers flessen

Wat een geluk had ik laatst: mijn apotheek deed voor een prikkie z’n mooiste oude apothekers potjes en flessen weg. Hiermee kan ik een mooi stilleven van takjes en bloemetjes maken. Geen apothekers flessen paraat? Mooie lege bier- en wijnflessen kunnen ook goed een rol als vaas vervullen.

Lege potten

Een bosje bloemen in een glazen potje, bijv. een jampot, vind ik toch zo gezellig staan. De potten van Bonne Maman vind ik heel mooi van vorm, maar ook weckpotten en Mason Jars volstaan prima.

Oude blikken als creatieve vaas

De Water Bag als vaas

Deze druppelvormige vaas is gemaakt van waterdichte stof. Wat zo leuk is, je kunt de Water Bag van Velda ook ophangen. In de zomer heb ik hem buiten hangen aan een boom,  met snijbloemen uit de tuin. Maar nu heb ik de demontabele koorden er af gehaald en hem binnen neergezet. Leuk hè?

Deze winactie is afgelopen

Winactie: win een Water Bag van Velda in een kleur naar keuze

Leuk, ik mag ik iemand blij maken met de Water Bag, in een kleur naar keuze.  Meedoen is heel gemakkelijk:

Je doet mee als je onderstaand tooltje invult (dus ook echt je e-mailadres achterlaten, deze gebruik ik alleen om je een bericht te sturen als je gewonnen heb). In het tooltje krijg je verschillende opties waarmee je de winkansen kunt verhogen (je kent ze wel Instagram/Pinterestfollow, commenting etc).

Ik word natuurlijk ook erg blij als je mijn Facebookpagina wilt liken en als je dit bericht wilt delen. Succes!!