Sony h.ear blogger review

Laatst was ik voor OHimP een dagje in München. Dit keer geen roadtrip, hotspots of verwennerijtjes in wellness centers: ik ging op en neer om een bezoek te brengen aan een opdrachtgever. Mijn reismattie deze dag: de fonkelnieuwe Sony h.ear koptelefoon

Ik heb het eigenlijk nog niet eerder gedaan, heen en terug vliegen op een dag. Het is best intensief, met al die lange wachttijden. Nu ook, ik moet een uur wachten op Schiphol om door de beveiliging te komen.  Maar ik ben helemaal relaxt met mijn ubercoole accessoire op mijn hoofd en laat mijn oren verwennen met de allervrolijkste deuntjes.

review headset Sony

Mijn Spotify ontdekking: Michael Kiwanuka

Al wachtend en zolang het nog kan genietend van mijn 4g, scroll ik door de verschillende Spotify afspeellijsten op m’n iPhone. Ik kom uit bij Michael Kiwanuka,  een Engelse soulzanger met roots  in Oeganda. Wat ben ik ook een laatbloeier, Michael brak al in 2011 bij het grote publiek door met zijn singles Tell Me A Tale en Home Again! Ik maak Michael snel nog even offline beschikbaar. Moet je horen:

Review Sony h.ear koptelefoon

Laatst gaf ik een aantal tips voor mensen met vliegangst. Tip nummer 4 is zorgen voor een goede headset, om zo alle geluiden om je heen te reduceren. De zgn. in-ear oortjes van Sony (Sony MDR-EX750NA) hebben noise-cancelling en zijn door hun compactheid ideaal tijdens lange vluchten. De Sony h.ear MDR-100AAP koptelefoon is een on-ear headset en valt dus helemaal perfect over je oren heen.

Sony zegt het volgende:

Draagcomfort staat hoog in het vaandel bij Sony en dat komt ook weer naar voren bij de speciaal gevormde schelpen van de Sony h.ear. Die zorgen er voor dat de geluidsisolatie subliem is. Met Hi-Res audio luister je naar muziek die dichter bij de studiokwaliteit ligt, met een betere klankkleur voor zowel hogere tonen als een diepe bas.

Wat ik zo handig vind aan de Sony h.ear MDR-100AAP:

  • Hij is heel gemakkelijk in te klappen en handig op te bergen in het meegeleverde draagtasje.Sony h.ear review
  • Jammer, geen noise-cancelling op deze koptelefoon. Maar de geluiden van buitenaf worden erg goed gefilterd. Ik draag hem dan ook vaak in huis, als ik Mia even niet wil horen 😉
  • Leverbaar in 5 verschillende kleuren! Mijn favorieten: de Lime Yellow, de Viridian Blue of de Bordeaux Pink
  • De Sony h.ear is superlicht, dus ook gewoon mooi als accessoire om je nek 😉

Sony H.earHoe het in München was?

Wat ik al zei, het was een bliksembezoek. ’s Middags ga ik een uurtje een blokkie om. Al luisterend naar Michael Kiwanuka kom ik uit bij deze mooie spoorbrug. Aan het eind van de dag loop ik met collega Jossine het centrum in. Dat is nog verrassend groot maar we hebben haast en het wordt al zo snel donker dat we al rap weer terug gaan. En voor we het weten zitten we weer hoog in de lucht op weg naar Holland.  sony h.ear